Tvrdi da je IZLEČILA sve bolesti koje je imala tako što je PILA URIN svako jutro!

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.934
Ako ste mislili da znate dokle ide ljudska spremnost na bizarne postupke, kako bi doveli svoje zdravlje u red, varate se... Jer slučaj Kejli Okli iz Kenta pomera granice! Naime, ova 33-godišnjakinja svako jutro započinje ne šoljicom kafe ili čaja, već čašom svog urina!

ggjhgjh.jpg

Ova instruktorka joge tvrdi da je na taj način preporodila sebe i stabilizovala svoj imunitet, sa kojim je muku mučila od četvrte godine - stalno je bila umorna i trpela je velike bolove u mišićima. Vremenom se njeno stanje pogoršavalo, a sve je dodatno zakomplikovala dijagnoza koju je dobila u 15. godini života - Hašimoto sindrom. Dve godina kasnije dobila je i konačni lekarski sud: rečeno joj je da pati od hroničnog umora i fibromialgije, bolesti koju karakterišu jaki bolovi i grčevi u mišićima.

Kejli je zbog navedenih simptoma umela da nedeljama ne izađe iz kreveta, a kaže da ju je sopstveni urin spasio tegoba - samo nekoliko dana nakon što ga je konzuimirala, navodno je osetila ogromno poboljšanje.

"Stanje mi se poboljšalo gotovo odmah. Na ispijanje urina gledam kao na terapiju, koja ne može da vam naškodi. Kad nam doktor prepiše lek, ne dvoumimo se da li ćemo ga popiti ili ne. Urin nema nuspojava, a ima odlično dejstvo. Veliki broj skupih kozmetičkih preparata sadrže ureu, koja je sastavni deo urina, tako da dok ga pijem, ja dobijam i besplatnu negu kože", istakla je ova Britanka za "Dejli Mejl", dodajući kako je svesna da ovo nije ispitana i preporučena medicinska terapija.

"Čula sam da urin može da resetuje imunološki sistem, da blagotvorno utiče na čitav organizam i da je dobar za kožu. Reč je o drevnoj joga tehnici, a kako se i sama bavim jogom, rešila sam da probam ovo", objašnjava Kejli, koja je pored ispijanja sopstvenog urina, promenila još neke životne navike - prešla je na sirovu vegansku ishranu.

''Otkako sam na ovoj terapiji treba mi manje sna i sama od sebe budim se već oko pet sati ujutro. Kombinacija moje ishrane, joge i terapije urinom pomogla mi je da se izlečim. Da se nisam odlučila za ovaj alternativni pristup zdravlju, danas bih koristila mnogo više lekova. O terapiji urinom postoji mnogo predrasuda, ali nećete znati hoće li vam pomoći dok ne probate", kaže ona.

Takođe, Kejli je istakla da urin navodno uopšte nema toliko neprijatan ukus, ali da je slan i da može da oseti neke minerale dok ga pije.

https://zena.blic.rs/lifestyle/pila-urin-da-se-izleci-ispovest/67ntwsd

Poslednja izmena:
Ljudi svasta pokusavaju kad doktori od njih dignu ruke. Na zalost to mnogi shvate tek kad se ozbiljno razbole. Ako se oporave povezu to sa belim lukom, terpentinom, ureom ili necim drugim za sta su se uhvatili kao davljenik za slamku. Radite ono sto mislite da je najbolje za vas i pustite i druge da o tome odlucuju i da se lece kako sami izaberu.

pa pazi..zene u sminki imaju cesto ureu kao jedan od sastojaka :D
I u losionima i mleku za telo.

Secam se jednog detalja iz knjige o Golom otoku, gde je jedna zena ispricala kako su se sve cudile kako je jedna od zatvorenica i pored prljavstine, nedostatka vode za kupanje i pranje, teskog rada na jakom suncu itd. imala prekrasnu kozu lica, niti malo suvu. Ona im je otkrila da se umiva sopstvenom mokracom i tako se „sterilise“.

I u losionima i mleku za telo.

Secam se jednog detalja iz knjige o Golom otoku, gde je jedna zena ispricala kako su se sve cudile kako je jedna od zatvorenica i pored prljavstine, nedostatka vode za kupanje i pranje, teskog rada na jakom suncu itd. imala prekrasnu kozu lica, niti malo suvu. Ona im je otkrila da se umiva sopstvenom mokracom i tako se „sterilise“.
negde sam citao da kad te ozari meduza (ne ova nasa @Meduza22 :mrgreen: ) treba da popiskis to mesto ako nemas neko sredstvo.

negde sam citao da kad te ozari meduza (ne ova nasa @Meduza22 :mrgreen: ) treba da popiskis to mesto ako nemas neko sredstvo.
pa zbog amonijaka
al moze i nesto s metil alkoholom
s meduzama je problem sto ostave zarnjake u kozi
pa ih ako pipnes mozes raznijeti na jos vecu povrsinu
tako da isperes slanom vodom, fizicki odstranis koliko mozes tipa pijeskom ili nekim predmetom
sklonis se sa sunca i ako si alergicar ipak odes na hitnu jer mozes imati alergijsku reakciju

Urin se visenamenski koristio. Ranije su se tkanine farbale kombinacijom prirodnih boja i mokrace, uglavnom kravlje.
ta specificna tzv indian yellow zuta
je dobijana tako sto su krave hranili liscem manga koje daje posebnu boju urinu
taj urin se susio, a suhi ostaci mljeli u pigment
kasnije je to zabranjeno kao nehumana praksa - jer te krave nisu bas dugo i kvalitetno zivjele na takvoj dijeti
danas mozes kupiti slicne sinteticke pigmente pod istim nazivom
dakle, to sa samim urinom nema veze

Poslednja izmena:
To mora da je videla iz naseg filma Lepa sela,lepo gore.Pa jos da nadje upotrebu gov..na i resili smo problem fekalnog otpada.🙄
Gov-na se oduvek koriste za đubrenje njiva i bašti.
Sledeći put kad se uhvatiš za voćku/povrćku treba da znaš da ćeš se najesti nečijih prirodno prerađenih gov-ana

Back