TVOJA OMILJENA TELEVIZIJA:

VAŠA OMILJENA TELEVIZIJA:

• Ukupno glasova
    55
  • Anketa je zatvorena .
d-a-k-a:
B92 je profesionalna televizija sa mnogo kvalitetnog programa (u tom pogledu je daleko ispred nekih drugih televizija). Međutim problem se javlja kada se govori o nekim zločinima (npr. koje smo mi činili prema muslimanima i dr) pred kojima svi žmure još uvek i ne žele da se suoče sa prošlošću. Mislim da je to opet neko stanje izolacije. I neko stanje u kome vi niste raščistili sa onim što je bila vaša prošlost. Zbog toga i zbog sličnih stvari ljudi pomisle da je B92 antisrpska tv. i odatle kreću i mnoge pretnje. To je kodiran govor prepoznatljiv još iz doba '90 – ih. Ovde se sve svodi na nacionalnu netrpeljivost i odmah prorade ustaše, četnici, odmah proradi ta vrsta poziva na linč. To je sasvim uobičajena stvar u ovakvim zemljama kao što smo mi. Dobar deo rečnika koji pored ostalog B92 naziva antisrpskom tv dolazi od zvanične političke elite, posebno iz Skupštine.
To nije ništa specifično, ali treba naći način da se društvo suprotstavi tome.

Dekretom broj 01. dana 16.05.2006. predsednik MojaSobaLand-a Pavle (t.j. ja!) odlikujem Sundzera Boba Kockalonea (aka D-A-K-A ) ordenom Dvanaest Zvezdica, prvog reda, za poseban doprinos u odbrani mojih ideja i misljenja (i poseban doprinos u evropejizaciji nase usrane drzave)...

Nadamo se da ce vasa borba u buducnosti, biti podrzana od strane opstenarodnog auditorijuma...

P.S. Samo ti nastavi a ja stampam diplomu!

Svašta od tebe.... pa ako nemamo isti ukus što se tiče televizije,
to svakako ne znači i da će neko da se ljuti na tebe zbog toga... mislim, možda ima i takvih,
ali ima toliko ozbiljnijih tema od ove, zbog kojih bi smo se stvarno mogli sporečkati. ; )
Zašto malo češće ne dolaziš na forum da se družiš sa nama? : )

skituljko_sestar:
Dekretom broj 01. dana 16.05.2006. predsednik MojaSobaLand-a Pavle (t.j. ja!) odlikujem Sundzera Boba Kockalonea (aka D-A-K-A ) ordenom Dvanaest Zvezdica, prvog reda, za poseban doprinos u odbrani mojih ideja i misljenja (i poseban doprinos u evropejizaciji nase usrane drzave)...

Nadamo se da ce vasa borba u buducnosti, biti podrzana od strane opstenarodnog auditorijuma...

P.S. Samo ti nastavi a ja stampam diplomu!

Hvala Skituljko_sestar! Umalo da me pojedu ovi BK - ovci.

Kad već pomenuh BK, baš me zanima šta fanovi ove televizije toliko vole da gledaju pa samo o ovoj tv pričaju. Ne zamerite mi ali meni osim Milionera i Bisera ništa nije bilo zanimljivo!

Ljudi ja vas razumem, u zemlji kao što je naša gde su ljudi većinom nepismeni, ne može se očekivati da im se sviđa šema B92. Inače ima mnogo dobrih dokumentaraca svih vrsta, serije su super (posebno izdvajam Moja porodica na žalost završila se), filmovi takođe, Utisak nedelje se ne propušta, Insajder takođe... a inače sam presrećna što je završen onaj Trampov kviz jer je kvario prosek B92.

U jeeee, svi gledaju samo Animal Planet-e, History-e, Discovery-e, Fox-ove, a niko uopste ne gleda neki domaci kanal.
Bar nesto da zapamtite od toga, a ne "gledamo da bismo gledali i da bi drugi mislili da smo pametni" (naravno, ne odnosi se na sve, ali verujem da je kod vecine vas ova situacija).

U jeeee, svi gledaju samo Animal Planet-e, History-e, Discovery-e, Fox-ove, a niko uopste ne gleda neki domaci kanal.
Bar nesto da zapamtite od toga, a ne "gledamo da bismo gledali i da bi drugi mislili da smo pametni" (naravno, ne odnosi se na sve, ali verujem da je kod vecine vas ova situacija).

rep
a i znanja iz istorije anuke isl se svakako ne stiču preko tv-a

inače kod nas zaista mislim da ne postoji televizija koja ima kompletan i ujednačen program.
rts se trudi zato što mora po zakonu da ima raznovrstan program i da pokriva razne događaje inače bi emitovali grand svaki dan.
jedino daju dobre filmove ponekad, poered avale koje se sad orijentisala tu.
na pinku pogledam neku razbigriga emisiju, oni bar strogo ekonosmske i komercijalne orijentacije.
fox je počeo da gradi ujednačen program, ali daju praistorijke filmove koje stalno repriziraju.
b92 je postala očaj.

tv ionako gledam selektivno i retko

i da disovery, histori isl ne gledm skoro nikad.
fox life zbog serija nekad.

Back