Dok narod ćuti i gladuje znači da botovi dobro obavljaju svoj posao bez obzira na to što lupetaju gluposti  bez ikakvih argumenata...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Прочитах све коментаре од почетка теме и признајем да ми је најдирљивије што се сви убише да СНС боту објасне шта је то бот! Па поглед у огледало би могао да буде најбољи одговор на то питање.
Znači - ako sam te dobro razumeo - OK je da vladajuća stranka "spontano" uvali svog registrovanog člana ispred TV kamere, da priča kao "slučajan građanin" na protestu protiv te iste vlasti?E, pa to necete, zamenom teza da od nekog pravite bota, a "suplji" ste da ne mozete biti supljiji.
Znači - ako sam te dobro razumeo - OK je da vladajuća stranka "spontano" uvali svog registrovanog člana ispred TV kamere, da priča kao "slučajan građanin" na protestu protiv te iste vlasti?
Bemliga ako je to normalno.
Hoćeš reći da SNS nema ništa s tim, jer su izdali saopštenje da nemaju ništa s tim?Nije OK, niti je to vladajuca stranka uradila, citaj link......

Hoćeš reći da SNS nema ništa s tim, jer su izdali saopštenje da nemaju ništa s tim?![]()

Stara komunisticka i Slobina "teza" - upri prstom u nekog (da je "bot") da bi se sakrilo da si ti ustvari to (placeni "bot").
Vec poznata stvar, iza koje se krije zavist sto neka stranka ima clanova koliko ima ili vlast koju ima, a koje su se tek sad "vlasi dosetili" da bi povecavali tiraze i pesete sajtovima.
To upravo ti radiš, samo ne iz zavisti.
Jel'? A kome sam ja rekla da je bot ovde?
Ili bilo gde a da je iz cista mira?
Otprilike polovini učesnika ove teme sa tvojom prethodnom tezom o taktici upiranja prstom...
Nadji.
Znači ako su u SNS-u rekli da su to njihovi ljudi (dvoje ljudi koji se, gle slučaja, pojavljuju često "spontano" u javnosti u ulozi slučajnog prolaznika), onda to JESTE u redu? Ne znam čuješ li ti sebe šta govoriš... da li je moguće da ne vidiš kakav je to faux pas za novinare, televiziju i objektivno izveštavanje? Pa to je gore nego otvorena okupacija medija.Na stranu sto nisu ni rekli da nemaju nista s tim, vec da su to njihovi ljudi.
Izvini, a šta da nađem? Upravo si napisala da je stara komunistička taktika upiranje prstom u druge da su botovi, kako bi se sakrilo da su ti koji upiru prstom zapravo botovi. Pošto skoro svi na ovoj temi, osim tebe i možda još ponekog, smatraju da su ovi iz ankete botovi SNS, iz toga sledi kako su, po tebi, većina ovde pravi botovi jer upiru prstom u te iz TV priloga.
Znači ako su u SNS-u rekli da su to njihovi ljudi (dvoje ljudi koji se, gle slučaja, pojavljuju često "spontano" u javnosti u ulozi slučajnog prolaznika), onda to JESTE u redu? Ne znam čuješ li ti sebe šta govoriš... da li je moguće da ne vidiš kakav je to faux pas za novinare, televiziju i objektivno izveštavanje? Pa to je gore nego otvorena okupacija medija.
Znači ako on nije plaćen za to, onda je u redu? U redu je da vladajuća stranka ubacuje svoje "slučajne prolaznike" u TV priloge koji se bavi protestom protiv te iste vlasti....??!!Napisala sam da nije OK ako je placen za to, ali nema za to dokaza....

Cula sam da ce za koji dan poceti da ih ubacuju i u gradski prevoz, uglavnom po dvoje na svaku liniju , mozda bude i neka trojka,Znači ako on nije plaćen za to, onda je u redu? U redu je da vladajuća stranka ubacuje svoje "slučajne prolaznike" u TV priloge koji se bavi protestom protiv te iste vlasti....??!!
Sramota, šta drugo reći. Zbog takvih koji razmišljaju kao ti, njima gore nikad neće biti loše, uvek će biti materijala za šišanje.
Cula sam da ce za koji dan poceti da ih ubacuju i u gradski prevoz, uglavnom po dvoje na svaku liniju , mozda bude i neka trojka,
i onda ce oni glasno govoriti o raznim temama , ali ce se uvek zavrsiti da je Vucic nesto najbolje sto je Srbiji moglo da se desi.
Sad se upravo zavrsavaju seminari za ove agitatore. Radno je mesto solidno placeno, ali moras celog dana da radis po gradskom prevozu.

Najpre sam se lepo ismejao a onda ozbiljno 
Cula sam da ce za koji dan poceti da ih ubacuju i u gradski prevoz, uglavnom po dvoje na svaku liniju , mozda bude i neka trojka,
i onda ce oni glasno govoriti o raznim temama , ali ce se uvek zavrsiti da je Vucic nesto najbolje sto je Srbiji moglo da se desi.
Sad se upravo zavrsavaju seminari za ove agitatore. Radno je mesto solidno placeno, ali moras celog dana da radis po gradskom prevozu.