TV Prava za SP

ma da... nije ovo jedini podforum na kojem postujes, a pljujes po BKTV... nema razloga za onakve postove ako je nisi ni gledao... zao mi je sto je nisi gledao, imao si sta da vidis... a sto se tice komentatora sa BKTV... dobri su.. nisu smorovi kao ovi sa b92... A Aca Stojanovic je dosao sa BK... tako da b92 tek sad ima jednog dobrog komentatora...

:lol:
pa da, ja sam pocasni clan RRA
ne, ako malo bolje pogledas pljuvao sam po Karicu
sta cu kad ne mogu ocima da ga vidim!
a sto se same televizije tice, prilicno sam neutralan, nego sam zbog ovog navedenog razliga mozda malo preterao!

Radio Televizija BK Telekom prodala je svoja ekskluzivna prava na TV i radio prenose Svetskog prvenstva u fudbalu agenciji Direkt Medija.
Sa ovom promenom složile su se i agencija Infront, vlasnik svetskih TV prava za Mondijal, kao i Svetska fudbalska organizacija FIFA.
Iza Direkt Medije stoji Dragan Djilas.
Da li ovo iskljucuje RTS iz igre a povecava sanse PINKA?

zvunko mihajlovski:

utakmica se igra na stadionu koji je sagradjen 1912 ima interesantno je da ima sedista razlicitih boja sedista sa leve strane su plave boje a sa desne strane...u medjuvrmenu je postignut gol...a sedista sa leve strane su crvene boje....

Aleksandro Del Piero kakav je to majstor kakav je to virtuoz na svom instrumentu u Italiji ga porede sa renesansnim umetnicima.Neki ga smatraju i naslednikom slavnog Macole...

Danas sam saznao da cemo i mi u Americi imati priliku da gledamo utakmice sa SP. Hvala Bogu.
Ti si u Americi..? burzuju.. :D

zvunko mihajlovski:

utakmica se igra na stadionu koji je sagradjen 1912 ima interesantno je da ima sedista razlicitih boja sedista sa leve strane su plave boje a sa desne strane...u medjuvrmenu je postignut gol...a sedista sa leve strane su crvene boje....

Aleksandro Del Piero kakav je to majstor kakav je to virtuoz na svom instrumentu u Italiji ga porede sa renesansnim umetnicima.Neki ga smatraju i naslednikom slavnog Macole...
icon_smile_lol.gif
icon_smile_lol.gif

icon_smile_lol.gif

Ne znaš ko je on??? Jedan crni, niski, vodi skoro sve sportske emisije, kometariše sve sportove(fudbal, ali retko, košarku, rukomet, vaterpolo, zatim prvenstva u drugim sportovima. Čovek univerzalac.)
Inače Banjac me malo nervira, nikako da sveže 3 normalne rečenice, a to što meša igrače, i timove za koje igraju to je druga stvar.

Back