Tv nostalgija

kokanbabic

Početnik
Poruka
38
Ovde mozete komentarisati sve ono sto ste nekad voleli da gledate na tv a cega sada nema,ovo je tema za nostalgicare koji se sa setom secaju starih vremena treceg kanala ,ns plusa,bk televizije,tv politike...
Ja se uvek rado setim 3k dura,S one strane duge,najslabije karike

Moze i to - Bellamy, Opstanak... Inace, zanimljivo je da cak ni danas pored Discovery-ja i svih ostalih kanala niko ne radi ono sto je radio Bellamy. Emisija o zivotinjama ima koliko hocete, ali o biljkama nista. Sem ako nisu u loncu Dzejmi Olivera. Onda jos i cujete nesto o tome, ali na malo drugaciji nacin.

Poslednja izmena:
1. 3K dur
2. Za milion godina (ne znam da li se neko seca ove emisije na Pinku pre nekih 5-6 godina, pevaci, glumci, politicari, novinari pevali su evergreen pesme i pamtim neke fantasticne interpretacije Maje Odzaklijevske ,,Proud Mary'', Ane Bekute ,,Women in love'', Sase Vasica ,,Memorie'' , Ivana iz Legendi ,,Con te partiro'', Marije Serifovic ,,I learned from the best'', Cakane ,,It's raining man''.... bila je sjajna jer su ljudi pokazivali svoj makismum, pevali su lepe i zahtevne pesme, recimo, mnoge folk pevacice pokazale su da znaju da pevaju bas u ovoj emisiji)
3. Kockica, Laku noc deco, Fazoni i fore - sve bih ja to reprizirao svakoj generaciji dece !!! to se zove kvalitetno odrastanje
4. Nindza Kornjace STARE za nove generacioje klinaca, jer ove nove su blago receno -KATASTROFA

Ех да... НС плус - Фолиранти, Метла без дршке, Бранко Коцкица, Нинџа корњаче, Откривалица(или скривалица, не могу да се сетим :confused: )...па онда мало Региони, Кућа за маштање, Поздрав из Београда...цео школски програм Телевизије Београд, и још много тога...и сетићу се још добрих емисија...

...i KESOLOVCEM

I meni je zao danasnje dece. Emisije koje sam ja gledao kao mali (90te) su mogle, donekle, da se porede sa jos starijim decjim programom. Covece, za mene je jedan crtani ili nesto slicno, dnevno, bio dozivljaj...danas dete lepo gurne u DVD neku americku/japansku glupost i teraj ceo dan

Treci kanal je imao bas dobre emisije. Koliko se ja secam kad je on ukinut,tu frekvenciju je dobila TV Avala???

Sad ste me podsetili na Pazi sveze obojeno...secam se naziva,al ne mogu da se setim kako je izgledala emisija,koncept itd.

Moze pomoc...

Back