tv i comp..???

jockyy

Početnik
Poruka
2
Imam graficku Sapphire RADEON X 1600XT ima dva izlaza. Na jedan sam spojio monitor, a na drugi TV. Kako da dobijem sliku na TV-u jer na monitoru imam, a na njemu ne. A kad se pali komp i startuje Win onda ima i na TV-u, ali kad se sistem digne nestane sa TV-a. J necu da je kloniram hocu da mogu pustiti film na tv ,a na monitoru da mogu raditi normalno...????:dash::dash::dash::dash::dontunderstand:

Pa tesko da mozes da radis nesto drugo na kompu a da ti na tv-u ide film koji pustas preko kompa...razumes....ako ih povezes TV pusta sliku koja je kao na monitoru...ako npr. radis u word-u na tv-u ces imati word ako pustas film na tv-u ce biti film....

Pa tesko da mozes da radis nesto drugo na kompu a da ti na tv-u ide film koji pustas preko kompa...razumes....ako ih povezes TV pusta sliku koja je kao na monitoru...ako npr. radis u word-u na tv-u ces imati word ako pustas film na tv-u ce biti film....

Ti ne znas sta pricas, naravno da je moguce da na tv ide film a na kompu druge aplikacije, posto ti je ATI a ja imam Nvidia mora neko to da ti objasni(*** zaboravio sam), ranije sam imao ATI i sve je funkicionisalo bas kao sto covek gore zeli da uradi.

Back