Tuzno je da 5. oktobra nije uradjeno nishta...

• Začetnik teme Začetnik teme crow
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
PLESsitnihDEMONA:
Eremita, narod ti je kao dete. Ako ga ne vaspitas kako treba,nece znati sta je dobro,a sta ne.
A nije dobro da se ozdere od alkohola i droge bilo gde. I da treba da ocisti tamo gde ussere...odnosno da ne treba da serre onda gde zivi.
Hocu da kazem da treba da se dovedemo u red,kao narod ...kompletno.

Чекај... а Ти... ти ниси део тог НАРОДА... Ти си нешто "изван" или "изнад" или можда верујеш да си Ти "одрастао" за разлику од "недораслог народа", или Ти можда мислиш да Ти знаш ШТА ЈЕ ДОБРО А ШТА НЕ...

... што се тиче срања ја сам за ЧИШЋЕЊЕ... али прво ове бабетине да по Београду чисте говна за својим псима КОЈИ СВАКИ ДАН ДВА ПУТА ДНЕВНО УСЕРУ ЦЕЛОКУПНИ БЕОГРАД...а онда по тим говним гацају деца...(дигресија)

... није ми изгледало да је ово дискусија О ЛИЧНОЈ И ОПШТОЈ ХИГИЈЕНИ... више ми је изгледало да се Теби не допадају ЉУДИ КОЈИ ЗА СЕБЕ ВЕРУЈУ ДА СУ ЧЕТНИЦИ... слажем се да треба да се као народ доведемо у ред, али ако Ти припадаш проповедницима тзв."денацификације", па онда лукаво крећеш од тога да су ето они прљави и алкохолисани... итд. - ЈА САМ ТИ КРВНИ НЕПРИЈАТЕЉ :twisted: :twisted: :twisted:

... шта други народи нису пијани и дрогирани - ејјјјјјјјјјјј... имаш нет па гуглај... погледај у Јапану шта се догађа преко викенда .. УБИЈАЈУ СЕ ОД ПИЋА И ДРОГЕ, али имају посебне хотеле где их смештају купају и испирају и то их кошта ихахај... па онда терају даље...
... или хоћеш вашу Јевропу - ПА ТАМО ЈЕ ПОТПУНА ДЕКАДЕНЦИЈА, СКОТОЛОМСТВО, ПЕДЕРАСТИЈА, ЛЕЗБИЈСТВО, ГРУПНИ СЕКС, АЛКОХОЛ, ДРОГА И СВЕ ШТО ИДЕ УЗ ТО ...

... а извини а где си Ти видео ту "финоћу"коју проповедаш ?????????

PLESsitnihDEMONA:
Tvoj odgovor je promasio temu...tj. nema nikakvih doddirnih tacaka sa onim sto sam ja napisao,a ti citirao. Nemam zivaca da na ovo napisem bilo sta,jer gledam Milan-Inter.
A ta podilaznjena narodu,kako je to nasha tradicija da budemo prljavi,balavi,krezubi i pijani,jer kad smo takvi onda smo pravi,su mi jadna.
Gledam utakmicu!

laughing.gif

Back