Tužni se smeju najlepše

Svi znamo da stvari uglavnom nisu onakve kako izgledaju
Da li se tuga krije osmehom, humorom, površnošću?
zašto je tuga, melanholija, tako nepoželjna emocija?
da li prepoznajete lažnu sreću?
a bol i probleme ljudi oko vas?

zato što to nije prirodno stanje duše
ne prepoznajem jer ni ne gledam, ne zanima me...imam svoje muke, samo mi još tuđe fale

ako se vratimo tek onda se razocaramo sto danasnja deca ne lice na taj davni spokoj,sta su sve pokupili od danasnjice i od malih nogu lice na nakaradne spodobe iz javnih zivota

I ja sam imala takav utisak dok mi klinci nisu stasali u male ljude. Kad pogledaš po školama, ali ne ovlaš nego se udubiš, ima mnogo više dobre, pametne i vredne dece od ovih lezileba pustih i nevaspitanih koji bodu oči. Samo što ne mogu da dođu do izražaja. Ista priča kao i sa odraslima.
Samo ih treba držati na pravom putu i ne odustajati. Ima nade za ovu zemlju. :heart:
Ja čvrsto verujem da ćemo se mi najslađe smejati.

Screenshot_2017-12-18-04-18-07-1.jpg

I ja sam imala takav utisak dok mi klinci nisu stasali u male ljude. Kad pogledaš po školama, ali ne ovlaš nego se udubiš, ima mnogo više dobre, pametne i vredne dece od ovih lezileba pustih i nevaspitanih koji bodu oči. Samo što ne mogu da dođu do izražaja. Ista priča kao i sa odraslima.
Samo ih treba držati na pravom putu i ne odustajati. Ima nade za ovu zemlju. :heart:

... :heart:

nada poslednja umire,kratak je zivot da se trazi igla u plastu sena,svrate manja deca sa roditeljima i ona su kao ljubaznija pred njima,vidi se da ih i tu usmeravaju,sto je bio i nas slucaj,ali kasnije kad ih povuce okolina i u grupi retko ko ostane na finom,mislim ako se ta ljubaznost broji na prste jedva neki % onda se i ja osetim ko budala u borbi protiv vetrenjaca,nema brate kao mi se lepo osecamo dok se drugi isto hrane gazenjem i laktanjem,ne vredi mora se i njima stati na rep i eto i nas namcora

Back