tuzna

tiportoinafrica

Zainteresovan član
Poruka
167
vjerujem da imam najza*ebaniju kombinaciju horoskopa : rak a podznak devica.

jako sam emotivna,sve me pogadja,sve licno shvatam,ne umijem da iskazem sopstvene emocije,krijem se iza neke maske-kao ono-ja sam jaka,niko mi ne moze nishta..a ustvari sam...ma! nista me u zivotu ne zadovoljava..nicemu se ne radujem..

napominjem da sam odlican student..govorim 4 strana jezika..putovala sam..ali opet sam prazna..nemam decka..ne znam,ali niko me ne privlaci..drustvena sam,komunikativna,duhovita..ma,rekao bi neko,super..! a nije! i u sustini sam tuzna a ne znam zasto! sve nesto trazim a ne znam sto trazim..niti to nalazim..
ljudi misle da sam srecna..daleko sam ja..blago onome ko umije da zivi..

prije nekoliko godina nijesam bila ovakva..sad se stalno preispitujem,svega plasim,nikome ne vjerujem..jedine osobe koje me stvarno znaju su moji roditelji..
sta da radim ne znam.meni je najteze samoj sa sobom.tuzno.istina je.

Ti si definitivni nedoleceni psihopata,treba te zakonom zabraniti.Te tvoje savete,polazis od sebe naravno bi trebao da delis mami svojoj,kad vec tebi to pomaze...retardirani stvoru jadan si patetican!:-x
?:
da da i odseli se od roditelja...kad se odselis bices OK.

Nije čudno što se tako osećaš jer je Saturn tek izašao iz sazvežđa Raka a ti sigurno imaš i neku poziciju u Lavu [zvuci kao da ti je Saturn sada na Merkuru ili Veneri... :-( ] Ne birini previše - sve prolazi i sve se menja, nakon tako loših životnih faza život može biti samo puuuno lepši

Zaista, ostavi tačne podatke o datumu, satu i mestu rođenja da vidimo kada loš period prolazi

hvala što neko ima lijepu riječ.Ovaj pod "?" mi valja neke gluposti..kao da sam se ja obraćaja ljudima poput njega! nego..nemam ja vremena za to.

rodjena sam 28/06/1983 u 8:50 ujutru.Astrolog je rekao mojoj mami da sam devica podznak ali kad sam trazila na internetu ,nalazim lav.??

hvala svima koji su dobre volje

Khirona:
Ti si definitivni nedoleceni psihopata,treba te zakonom zabraniti.Te tvoje savete,polazis od sebe naravno bi trebao da delis mami svojoj,kad vec tebi to pomaze...retardirani stvoru jadan si patetican!:-x

a ti si doktor? po kojoj osnovi ti donosis ovakve zakljucke? sta je to PSIHOPATA, mozes da definises? je l si ti cuo za konzilijum doktora koji donosi stav da li je neko u stanju za lecenje ili nije? pa tebe bi trebalo zatvoriti ! navedi mi 2 pametne i dobre stvari koje si uradio kao astrolog!! (nadam se da izdajes fiskalni racun za svoje usluge?)
pa mojoj mami su roditelji umrli...misilm da joj taj savet ne bi mnogo znacio.
pa meni pomaze, zato ga i delim. a sto se ti toliko nerviras, je l te cerka ne voli?
i bre astroloze, pa ja mislila astrolozi bar opusteni, posto sve vide unapred...koji te to aspekt muchi pa si ovako ljut?

tiportoinafrica:
hvala što neko ima lijepu riječ.Ovaj pod "?" mi valja neke gluposti..kao da sam se ja obraćaja ljudima poput njega! nego..nemam ja vremena za to.

a kakvi su to ljudi popuit njegA? jesi probao njegove predlogE? e pa kad probas, pa vidis da su glupi, onda dodji i reci to, a ne da pricas napamet!! tvoja teorij anije potvrdjena praksom ! mislim mnogo je pametnije platiti astrolozima, evo imas i strani sajt www.pasqualina.com, dobices divne savete (stvarno ja radim neku meditaciju i odlicno mi ide), a znam i jednu gataru! sto mislis da su ovi ovde pouzdani, imas li neku preporuku? je l ima neka diploma da su strucni? ok, ne placas im...pa naravno da im ne placas za te preliminarne usluge, samo te navlace, kad buds htela da saznas u kom znaku i podznaku da trazish ebacha (o pardon, muzha, decka..), onda ce da ti trazi 100 evra! e cvrc!@

znaci povatavanje je ruzna rec...pa eto ti resenja idi u monahinje to te muci, priziv crkvi je ono sto te muci...el ti u 9 kuci mesec?? to ti je znak da si religiozno orijentisana.

e a sta studiras, je l visu poslovnu...je l imas tri debela prstena na prstu, zlatna..e pa skini ih i bices bolja, i nemoj da se farbas u platinasto-zift crno
pa i ja govorim... srpski, hrvatski i bosnjacki..

poštovani gospodine "?",

mislila sam da sam Vam jasno stavila do znanja da mi nije do priče sa Vama i da mi ne trebaju Vaši savjeti.
Nadam se da ćete me ispoštovati.
Hvala.

Pozdrav.

Ascendant ---- ---- 1°29'41'' Leo
Sun Dir 28°35'55'' 12°26'40'' Gemini
Moon Dir 25°28'43'' 15°8'28'' Capricornus
Mars Dir 20°16'33'' 5°43'44'' Gemini
Mercury Dir 29°0'54'' 29°19'4'' Taurus
Jupiter Ret 2°38'0'' 8°51'45'' Scorpio
Venus Dir 25°23'40'' 27°13'6'' Cancer
Saturn Ret 0°9'22'' 4°6'32'' Libra

ovo sam našla na internetu.moj horoskop.štato znači?

Onaj ko trazi srecu u zivotu, razocarace se, jer smisao zivota nije u trazenju srece, vec u ljubavi (sluzenju drugima). Covek koji trazi srecu u zivotu svakako nije srecan, jer onaj ko trazi srecu, time priznaje da je nema. Onaj ko zivi za druge, on time pokazuje da ima sta da drugima pruzi, i tako otkriva da je srecan (zadovoljen). Sama osecanja srece, ma kako bila snazna, uzvisena ili dugotrajna - ne mogu nikoga da zadovolje. Ona mogu samo da uguse svest coveka o njegovom unutrsnjem nezadovoljstvu (problemu). Da li se neko opija narkotikom, osecanjem moci i posedovanja, zloupotrebom muzike, seksa ili religioznim dozivljajima, to je svejedno. Nije isto osecati srecu i biti srecan. Da bi covek bio srecan, treba da dozivi promenu onog sto jeste (sebe samog, svog karaktera i svojih motiva) a ne promenu osecanja. Ta promena je posledica pokajanja. ...Smisao zivota nije u potrazi za srecom,vec sreca lezi u potrazi za smislom... tragajte.
Mozes da se javis na rradicev@yahoo.com
Mozda bi ipak trebala da dozvolis prostup mailu...

cucos:
Onaj ko trazi srecu u zivotu, razocarace se, jer smisao zivota nije u trazenju srece, vec u ljubavi (sluzenju drugima). Covek koji trazi srecu u zivotu svakako nije srecan, jer onaj ko trazi srecu, time priznaje da je nema. Onaj ko zivi za druge, on time pokazuje da ima sta da drugima pruzi, i tako otkriva da je srecan (zadovoljen). Sama osecanja srece, ma kako bila snazna, uzvisena ili dugotrajna - ne mogu nikoga da zadovolje. Ona mogu samo da uguse svest coveka o njegovom unutrsnjem nezadovoljstvu (problemu). Da li se neko opija narkotikom, osecanjem moci i posedovanja, zloupotrebom muzike, seksa ili religioznim dozivljajima, to je svejedno. Nije isto osecati srecu i biti srecan. Da bi covek bio srecan, treba da dozivi promenu onog sto jeste (sebe samog, svog karaktera i svojih motiva) a ne promenu osecanja. Ta promena je posledica pokajanja. ...Smisao zivota nije u potrazi za srecom,vec sreca lezi u potrazi za smislom... tragajte.
Mozes da se javis na rradicev@yahoo.com
Mozda bi ipak trebala da dozvolis prostup mailu...
A, po tvojoj školi mišljenja, onaj ko nađe sreću može mirno da sedi ispred samoposluge i pije pivo sa Dalaj - lamom !!! :lol:
Po narodnom predanju, a koje su neki filozofi ( da ih sada ne PROZIVAM :lol: ! ), lepše formulisali : ostvarenje TEŽNJE ka nekom cilju, znači i UKIDANJE istog, samim tim što je realizovano !!! Šta ti misliš o ovome, a ?!?
P.S. ako tvoj stav ZAŽIVI, doći će do korenite revizije Američkog ustava i Povelje o ljudskim pravima, gde se baš i formalno insistira o pravu na TRAŽENJE sreće !!!
Pozzz i SREĆNO !!! :lol:

Svaki subjekt ima svoje prirodno pravo da radi sta hoce i koliko hoce a da ne narusava prirodno pravo drugog subjekta.
Nazalost to je samo forma...
Sistem je ne dostupan ljudskom bicu.

Back