- Poruka
- 85.896
Iz srednje poljoprivredne?Pošalje mi juče bivši učenik ovu sliku:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz srednje poljoprivredne?Pošalje mi juče bivši učenik ovu sliku:
Nema Srema Hrvatskoj, folirao te Čanak.Aa : Milom ili silom ? - to sa Albancima ne ide,..
samo milom,.. pa ako bude,.. bude,.. e to je politika,.
I to mi ga uz KalimegdanPosveti se istraživanju mesta gde je bio sakriven onaj nečujni zvučni top.
Dakle sigurno si primetio da se dokazalo da od toga nije bilo ništa.. mislim od tog zvučnog topa a pošto se nisi ogradio od podrške albanskoj zastavi pa te pitam onda prijateljski Koji je razlog tome..?
Zvučnog topa je bilo, a ova montaža je pokupljena sa ko zna kojeg skupa.Zvučnog topa nije bilo. Samom ti je jasno.
Nema nazad a ne može napred.
Ma ti još teraš stvar? Rekao Šolak i ne može drugačije?Zvučnog topa je bilo, a ova montaža je pokupljena sa ko zna kojeg skupa.
Pa nije to montaža,..Zvučnog topa je bilo, a ova montaža je pokupljena sa ko zna kojeg skupa.
To nije zvuk bilo kog poznatog tipa zvučnog topa. Uostalom, nekima se ukazala i Gospa….Kakav te Šolak spopao??
Po običaju se praviš lud. Tih uređaja ima više marki.
Na slici je VučićPa nije to montaža,..
ja sam bio vrlo blizu zastava, ali vi to loše i brzopleto tumačite
Pogledajte prilog 1701289
kako ti tumačiš ovu sliku ?
Tamo kod tebe se mnogima svašta ukazuje, samo ti si hiljadama milja daleko, a soliš pamet ljudima koji su bili tu.To nije zvuk bilo kog poznatog tipa zvučnog topa. Uostalom, nekima se ukazala i Gospa….
pa samo je ta UČK zastava bila na protestu - tj deo zastave.Na slici je Vučić
misliš poput tvoje vesti o UČK zastavi na protestu
Pogledajte prilog 1699467