neoplanta again
Veoma poznat
- Poruka
- 11.479
Pocepaću ja tebi majicuopet oćeš da mi pocepaš patike
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pocepaću ja tebi majicuopet oćeš da mi pocepaš patike
![]()
dobro je da nisi kazala za krompiriće na levoj čarapi desne nogeAla si je popravio, svaka ti čast!
Nisu bile za džoging već bele tenisice
Sad još i izmišlja![]()
neću
baš me briga , tralalala laaaa
ili to ili je samo znatiželjan, uglavnom vidjeti ćemo za koji dan kada probavi ove pečurke što je pojeoMisliš da je
perverzan
![]()
iiiii zato ja dobio poruku sa toksikologije![]()
Kažu da je takav odmalena, i da pečurke nisu ništa krive..i šta kažu???
Kažu da je takav odmalena, i da pečurke nisu ništa krive..
Pa to kad sam bila mala, a sad sam duša jednalagiš Neo
Neo me tukla kad smo išli u obdanište, i uzimala mi ćebence![]()
Brokoli je ZDRAV a ti si nezahvalnaimaš sreće što te nije hranila, meni je namjerno stavljala brokule u sendviče jer je znala da ih ne volim![]()
sakrio sam ti barbiku , sakrio sam ti barbiku tiruriruuuuzdrava sam ja i bez brokojija
nego gdje je moja barbika
da je nisi možda vidjela negdje???
mož da dobiješ papuče a to što imaju napred rupe nema veze sa mnom, to je zbog zdravlja stopala, da se luftiraju, tako je rekla doktorkasakrio sam ti barbiku , sakrio sam ti barbiku tiruriruuuu
i da mi vratiš papuče![]()
doktorka tako rekla, ahm, @pikax pikačuuu pomagaj podmeću mi stare papuče , vodi je odmah kod direktora vrtićamož da dobiješ papuče a to što imaju napred rupe nema veze sa mnom, to je zbog zdravlja stopala, da se luftiraju, tako je rekla doktorka![]()
doktorka tako rekla, ahm, @pikax pikačuuu pomagaj podmeću mi stare papuče , vodi je odmah kod direktora vrtića
Maca mi prosula bočicu sa mlekom![]()
nisam mu prosula bočicu s mlekom nego se upiškio u gaće i sada hoće reći da sam ja kriva
kako je krenulo još če reći i da sam srušila one muškatle s prozora
![]()
Ja se ovog objašnjenja ne bi setila ali nikadznaš da ništa ne volim dijelitisve je to moje
a petarde sam bacila da istjeram miša koji ti je bio ispod kreveta da mogu da se igram s njim
i zašto si mi opet sakrio šolju s mlekom ???
Ja se ovog objašnjenja ne bi setila ali nikad![]()
Пис, мацо!!mislim da je to zato što se ne igraš s mišovima, logično
![]()
ma nije nego se svi razbježali kada su počeli mišoFčići da jure po sobinajurio i naljutio Macu![]()