Tužbalica Mica

Macko, macke se linjaju...soko se mitari :fdlan: sto mu dodje na isto...znaci, ne skreci paznju..sto ga diras, m? :zper:
mačke se linjaju, mita se mitari (ono kad mu se zacepi pandža) a soko voli lenjirom po guzi :fdlan:
a sta ga diram, pa da vidim skace na svaki dodir macje sape :mace::lol: osim toga popio mi je svu colu s viskijem, kaze treba za hrabrost ono u vezi lenjira :zper:

Vidim da je Pinokio, prvobitno pohvaljena imala dve torbe ! :zloca:
jednu za prikazivanje drugu ispod klupe
Nije to moja torba, to je meni sestra dala da joj ponesem ali sam zaboravila da joj dam a (nema zareza jer nemam vremena) ona je zurila na cas birotehnike u skolu preko puta ali je i ona zakasnila jer joj se dopada jedan iz treće godine i otisla je da ga gleda na velikom odmoru i... to nije moja torba :sad2:
tu drugu torbu ne otvaraj, to smo spremile za izlet :zkez:
Pssst :ceka:

:fdlan: al imaš smisla za biznis :rotf: pa kud mijenjati burbon colu za pivo :zloca:

1693932952238.png
1693932966474.png
1693932981904.png
1693932995814.png
opet sam morala u kupovinu :D

Nije to moja torba, to je meni sestra dala da joj ponesem ali sam zaboravila da joj dam a (nema zareza jer nemam vremena) ona je zurila na cas birotehnike u skolu preko puta ali je i ona zakasnila jer joj se dopada jedan iz treće godine i otisla je da ga gleda na velikom odmoru i... to nije moja torba :sad2:
pinokio kad te sludi ovako sistematski ispadne da je torba tvoja iil da si sam ti torba :aha:

confused friends GIF

Back