Tusk poručio: Nije pao Vučić; Verujte mi, u Srbiji nema krize!

Citava EU podrzava Vucica i SNS

Funkcioneri EU se bukvalno utrkuju u telegramima podrske Vucicu

Kako ce prozapadna opozicija Djilas, Marinika, Savo Rotsild na vlast kad za to nemaju ama bas nikakvu podrsku zapada?

Ti, CIA i Casual ste isto za Vucica

Sad evo kazes i EU je sa vama

Kad odradis dnevnu dozu botovanja, skokni u Beograd po nagradu

Postoje dve lokacije u Beogradu koje se zovu, i ne zajebavam se,

"SNS Sendvicari"

Jedna na Dusanovcu, tamo iza stadiona kod Zaplanjske ulice
I jedan je kod Tosinog Bunara

Slobodno ukucaj u Google Mape da ih lakse nadjes, i pali kola idi odmah po svoj deo

Ko pomaze, pa SNS, Primer Mitrovicev sin, za ubistvo dobio nanogicu, kum izazvao nesrecu, optuzena policajka, a kum platio 10000 hiljada kaznu, Hrkalovicka radila sa Belivukovim klanom, kazna nanogica.

REklo bi se da ti nisi ni svesna ni normalna
To sto neko pise principijelno ne znaci da pomaze ubici, ijednoj. Niti sam na tim temama branila takve postupke.

Ali ne moze se ni covek koji nije politicki simpatican proglasiti tek tako ubicom, i prekinite da umisljate da ste u pravu. S kojim pravom to radite?

Meni EU ne znači ništa, bitno mi je samo da ga ti podržavaš.

Vucica podrzava citava EU

Von Der Lejen, Makron, Solc, Tusk, Orban, Fico....

pazi ovo ljubakanje

I to Makron glavni covek globalista i Rotsilda u EU

1000016113.jpg

Tusk poručio: Nije pao Vučić; Verujte mi, u Srbiji nema krize!​

Poljski premijer Donald Tusk negirao je navode da je u Srbiji izbila uznemirujuća kriza i ukazao da "nije pao predsednik Aleksandar Vučić, već da je ostavku podneo premijer sličnog prezimena.

Ne čini mi se da bi u ovom trenutku mogla da izbije takva politička kriza u Beogradu koja ugrožava na bilo koji način interese ili bezbednost građana Poljske, ništa u ovom trenutku na to ne ukazuje. Nemam ništa alarmantno da poručim Poljacima u tom regionu i ne mislim da treba da se izaziva uznemirenje na bilo koji način", kazao je juče Tusk novinarima u Varšavi.

Ostavku je podneo premijer, a ne predsednik Vučić koji vlada Srbijom. Imena su slična, premijer je Vučević. Sastao sam se sa obojicom relativno nedavno i, molim, verujte mojim saznanjima i na osnovu dugogodišnjih aktivnosti oko proširenja Evropske unije, ne čini mi se da bi u ovom trenutku mogla da izbije takva politička kriza u Beogradu", rekao je Tusk.

Poljski premijer upozorio je da ima dovoljno kriznih mesta na svetu gde ni ne treba ništa da se smišlja ili pretpostavlja.

"Zato nemojmo tražiti na silu nove probleme", kazao je Tusk.
https://www.b92.net/info/politika/98778/tusk-vucic-nije-pao/vest

Kako ce prozapadna opozicija Djilas, Marinika, Savo Rotsild na vlast kad za to nemaju ama bas nikakvu podrsku zapada?
Tacno, najvise ga podrzava svab Solz i francuz Makron, oni koji su podnijeli predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici, koji je potom i usvojen u UN. Nekoliko dana poslije nepomenik trci kod Solca i obecava litijum bez obzira sta nam rade.

A, ti razmisli koga i sta ovdje promovises?

Tacno, najvise ga podrzava svab Solz i francuz Makron, oni koji su podnijeli predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici, koji je potom i usvojen u UN. Nekoliko dana poslije nepomenik trci kod Solca i obecava litijum bez obzira sta nam rade.

A, ti razmisli koga i sta ovdje promovises?

svi su za vucica ja samo primecujem

dont shoot the messenger

Tusk poručio: Nije pao Vučić; Verujte mi, u Srbiji nema krize!​

Poljski premijer Donald Tusk negirao je navode da je u Srbiji izbila uznemirujuća kriza i ukazao da "nije pao predsednik Aleksandar Vučić, već da je ostavku podneo premijer sličnog prezimena.

Ne čini mi se da bi u ovom trenutku mogla da izbije takva politička kriza u Beogradu koja ugrožava na bilo koji način interese ili bezbednost građana Poljske, ništa u ovom trenutku na to ne ukazuje. Nemam ništa alarmantno da poručim Poljacima u tom regionu i ne mislim da treba da se izaziva uznemirenje na bilo koji način", kazao je juče Tusk novinarima u Varšavi.

Ostavku je podneo premijer, a ne predsednik Vučić koji vlada Srbijom. Imena su slična, premijer je Vučević. Sastao sam se sa obojicom relativno nedavno i, molim, verujte mojim saznanjima i na osnovu dugogodišnjih aktivnosti oko proširenja Evropske unije, ne čini mi se da bi u ovom trenutku mogla da izbije takva politička kriza u Beogradu", rekao je Tusk.

Poljski premijer upozorio je da ima dovoljno kriznih mesta na svetu gde ni ne treba ništa da se smišlja ili pretpostavlja.

"Zato nemojmo tražiti na silu nove probleme", kazao je Tusk.
https://www.b92.net/info/politika/98778/tusk-vucic-nije-pao/vest

Nece oni na vlast no ce u istu bajbok sa rezimom.

Eto tihi sendvic se hvali podrskom engleskih i nemackih dusmana

Poslednja izmena:

Back