gost 345037
Veoma poznat
- Poruka
- 12.543
Da, mnoge zene mogu da dobiju upalu besike ako se ne istusiraju nakon sex-a. a ostanu u krevetu/zaspu.korist?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, mnoge zene mogu da dobiju upalu besike ako se ne istusiraju nakon sex-a. a ostanu u krevetu/zaspu.korist?
ili poslije ?
Da, mnoge zene mogu da dobiju upalu besike ako se ne istusiraju nakon sex-a. a ostanu u krevetu/zaspu.
ovo prvi put cujem i ne verujem
mrzi me da guglam al do sad ni jedna samnom nije imala to
nek je neko napisao
zamisli da se 10 puta na dan tuširaš, pa ja bi morao nosit kupatilo sa sobom gde god idem![]()
nije mi logicno jer to ne moze da se ispereNema to veze sa muskracem, to ima veze sa zenom.
nije mi logicno jer to ne moze da se ispere
nije mi logicno jer to ne moze da se ispere
Usled blizine rektuma i vagine, bakterije zavrse u vagini za vreme sexa. Zbog kratke zenske uretre, bakterije posle brzo dospevaju u besiku gde oslobadjaju toksine i dovode do zapaljenskih procesa. Zato je bitno tusirati se posle sexa i mokriti.
LN
- - - - - - - - - -
aha i kako dolaze te bakterija tamo a jos interesantnije ako su unuta kako ih isperete?
ili poslije ?
UkratkoKakvo pitanje -ovde se radi o higijeni.
Naravno da se tusiram i pre i posle,takodje perem ruke i pre jela i posle jela,ili to znaci da ne volim da jedem,ili nisam uzivao u jelu?