natalyloveserbia
Početnik
- Poruka
- 2
Ja sam jos neiskusna i zelela bih da pitam sta mislite o tusu? Meni su devojke iz razreda rekle da je super osecaj...Dali se slazete? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislimo sve najbolje, efikasno uklanja sve necistoce, a moze da posluzi i u druge svrhe..
al ovo ti je tema za ljis, a ne za ovdi![]()
Ja sam jos neiskusna i zelela bih da pitam sta mislite o tusu? Meni su devojke iz razreda rekle da je super osecaj...Dali se slazete?![]()
Ja sam jos neiskusna i zelela bih da pitam sta mislite o tusu? Meni su devojke iz razreda rekle da je super osecaj...Dali se slazete?![]()
Dobro je da nije zatrudnela.Gurnes do kraja,pustis ladnu vodu i pojacaj..
tako je moja ortakinja izgubila nevinost
![]()
Nisam ekspert, ali pretpostavljam da je lep osecaj. Ali ne vidim smisao teme nije nesto preterano tesko probati
Ajde mi navedi jedan razuman razlog da to radis kad si zensko i qrca mozes da nadjes ne vidjeno lako?