radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.063
Prodo se djavolu.Franak se sprema Da ti ga opasno zavuce, To je stari svicarski podmukli sajdzija. Ne triba mu virovati Ni kad spava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prodo se djavolu.Franak se sprema Da ti ga opasno zavuce, To je stari svicarski podmukli sajdzija. Ne triba mu virovati Ni kad spava.
Drogirani helvetski metuzalem.Prodo se djavolu.
Bog vidi sve i kaznjava.Drogirani helvetski metuzalem.
A ljudi koji su rođeni ovde i jedva žive ne samo da se ne bune već glasaju za Vučića i njegovu histerično-manijakalnu kliku.u utorak sam išla na autobusku da ispratim majku u banju.
videla sam grupicu demonstranata ali ono nisu turci nego avganistanci i sirijci.
dovukli se ovamo pa još i protestuju a ljudi koji su rođeni ovde jedva žive
Meni ubedljivo najbolje zvuči ovo od 1980 do 1990.godine. Tu je bilo i ugovora o radu sa koeficijentom prema stepenu stručne spreme, sa redovnom platom, sa 8 sati rada, obaveznim godišnjim odmorom i regresom, ljubilarne nagrade, stanovi, topli obrok, prevoz itd.2020-2010 (SNS) minimalac šta god radio, sa ugovorom o radu
2010-2000 (DS) minimalac bez ugovora i na dodjem ti
2000-1990 (SPS) ugovor o radu sa koeficijentom prema stepenu stručne spreme, ali bez plate, počeci privatizacije
1990 -1980 (SKS KPJ) i ti si mi neki kad ne radiš u struci, evo mi došli pa odma šef, šta si ti ono beše završio?
Pazi kada su i avganistanci i sirijci svesniji svojih prava od nas.u utorak sam išla na autobusku da ispratim majku u banju.
videla sam grupicu demonstranata ali ono nisu turci nego avganistanci i sirijci.
dovukli se ovamo pa još i protestuju a ljudi koji su rođeni ovde jedva žive
" ...pod sramotom živi naše pokolenje, nečuju se ni protesti ni jauci..."A ljudi koji su rođeni ovde i jedva žive ne samo da se ne bune već glasaju za Vučića i njegovu histerično-manijakalnu kliku.
Када неког ангажујеш да ти ради, мораш да му платиш шта је уговорено.Нема везе да ли је Турчин, Немац или Србин.Turke i ostale muslimane triba gazit na svakom koraku.
ovo je Jako dobar potez sto su njihove dundjere izjebali za lovu. dobro je i za same dundjere, izvukli su zivotnu lekciju.
Aha, i tu su keve i ćalci od ovih sad ovde po forumu isto smatrali da to njima pripada rodjenjem.Meni ubedljivo najbolje zvuči ovo od 1980 do 1990.godine. Tu je bilo i ugovora o radu sa koeficijentom prema stepenu stručne spreme, sa redovnom platom, sa 8 sati rada, obaveznim godišnjim odmorom i regresom, ljubilarne nagrade, stanovi, topli obrok, prevoz itd.
Pazi kada su i avganistanci i sirijci svesniji svojih prava od nas.
Када неког ангажујеш да ти ради, мораш да му платиш шта је уговорено.Нема везе да ли је Турчин, Немац или Србин.
Када неког ангажујеш да ти ради, мораш да му платиш шта је уговорено.Нема везе да ли је Турчин, Немац или Србин.