Turski radnici koji grade na Novom Beogradu protestuju zbog neisplaćenih plata

u utorak sam išla na autobusku da ispratim majku u banju.
videla sam grupicu demonstranata ali ono nisu turci nego avganistanci i sirijci.
dovukli se ovamo pa još i protestuju a ljudi koji su rođeni ovde jedva žive
A ljudi koji su rođeni ovde i jedva žive ne samo da se ne bune već glasaju za Vučića i njegovu histerično-manijakalnu kliku.

2020-2010 (SNS) minimalac šta god radio, sa ugovorom o radu

2010-2000 (DS) minimalac bez ugovora i na dodjem ti

2000-1990 (SPS) ugovor o radu sa koeficijentom prema stepenu stručne spreme, ali bez plate, počeci privatizacije

1990 -1980 (SKS KPJ) i ti si mi neki kad ne radiš u struci, evo mi došli pa odma šef, šta si ti ono beše završio?
Meni ubedljivo najbolje zvuči ovo od 1980 do 1990.godine. Tu je bilo i ugovora o radu sa koeficijentom prema stepenu stručne spreme, sa redovnom platom, sa 8 sati rada, obaveznim godišnjim odmorom i regresom, ljubilarne nagrade, stanovi, topli obrok, prevoz itd.

Turke i ostale muslimane triba gazit na svakom koraku.

ovo je Jako dobar potez sto su njihove dundjere izjebali za lovu. dobro je i za same dundjere, izvukli su zivotnu lekciju.
Када неког ангажујеш да ти ради, мораш да му платиш шта је уговорено.Нема везе да ли је Турчин, Немац или Србин.

Meni ubedljivo najbolje zvuči ovo od 1980 do 1990.godine. Tu je bilo i ugovora o radu sa koeficijentom prema stepenu stručne spreme, sa redovnom platom, sa 8 sati rada, obaveznim godišnjim odmorom i regresom, ljubilarne nagrade, stanovi, topli obrok, prevoz itd.
Aha, i tu su keve i ćalci od ovih sad ovde po forumu isto smatrali da to njima pripada rodjenjem.
Zapravo, oni su budale, nezahvalne i "na šteti"

Када неког ангажујеш да ти ради, мораш да му платиш шта је уговорено.Нема везе да ли је Турчин, Немац или Србин.

Јесте али то не важи овде, никаква правила не постоје, закони се не поштују. Дошло време безакоња :sad2:

Back