Turski list Hurijet: Tramp trazi od Turske neutralnost tokom napada SAD na Iran i dozvolu za koriscenje vazdusnog prostora Sirije u napadu na Iran

Iran je izgubio dubinu koju su imali u Siriji i Libanu.

Pa ne vidim da jeste .

Sad imaju S400 i bice jako tvrd orah

Amerika mora da prodje kroz iransku pvo sa najvecim bombarderima sto je vrlo tezak zadatak

Iranski nuklearni objekti su tako duboko pod zemljom da se smatra da samo B2 bombarderi mogu da naprave stetu

A oni su spori i laka meta za svaku ozbiljnu PVO

U medjuvremenu Amerika salje nove bombe Izraelu za napad na Iran

Nema više ove gospode.

1018316866.jpg

SVETSKA ANTISATANISTICKA ALIJANSA - RUSIJA - BELORUSIJA - MONGOLIJA - SEVERNA KOREJA - KINA - IRAN - AVGANISTAN
rusija, kina i severna koreja su komunisti, iran i avganistan su okoreli islamisti, mongoli su pagani...
oni su svi sluge satane i Bog će ih satreti

Iranci su vojno gledano nikad jaci

Njihov balisticki program je najnapredniji na svetu mogu da pogode svaku tacku bliskog istoka

Prva meta bice americki nosaci aviona u Crvenom i persijskom moru

Jedva cekam snimke njihovih potapanja

rusija, kina i severna koreja su komunisti, iran i avganistan su okoreli islamisti, mongoli su pagani...
oni su svi sluge satane i Bog će ih satreti
Amerikanci su kauboji koji umišljaju da su svi njihovi protivnici u rangu indijanaca...prerano ulaze u globalni sukob...trebali su prvo da razviju armiju robota...ovako će ih Rusi samleti hipersoničnim oružjem od koga nema odbrane..mada mislim da Tramp blefira...da se neće usuditi da napadne Iran ako iza njega stoji Rusija

Toliko o tome da ce Tramp da zaustavi rat u Ukrajini. Klasična politička priča za naivne.

Trampov plan je da rat stane na trenutnim crtama , da to bude primirje da bi mogao da preusmeri resurse zapada iz Ukrajine na napad na Iran

Naravno Rusi nisu majmuni da ih preveslaju , da bi pristali na bilo sta Tramp mora da im ponudi nesto sto nemaju trenutno , a ono sto imaju imaju .

To je po meni Sumska oblast i Odeska oblast kao i pride Zaporozje Herson u kompletu

Inace nema mira

U interesu Rusije jeste da Amerika krvari na vise frontova istovremeno

Irana , Kine takodje

Da li ce Iran moci da zastiti svoj vazdusni prostor ili nece ne znam ali znam da ce godinama koje slede balistickim raketama sejati teror u jevrejskim i NATO Srcima sirom bliskog istoka

A to je ono sto od srca zelim

Da NATOvac svaku noc provodi u strahu od iranskih raketa ne znajuci da li ce sutra osvanuti

Da dozive upravo ono sto su radili nama Srbima 1999te u agresiji na nasu zemlju!!!

NAPRED IRAN!!!!!

Back