- Poruka
- 2.922
E, imaš C1... Da me ne uveseljavaš svojim ***** postovima, već bi otišo na odmaranje...
nisam nista rekao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, imaš C1... Da me ne uveseljavaš svojim ***** postovima, već bi otišo na odmaranje...
U pravu si,sam crven a ne zutocrven
Ne mogu jer ne znam,a i ne zanima me.
Љајићу и Угљанину треба скинути имунитет због сепаратизма ... И послати их на 40 година робије ... Толико
Turski ambasador pomirio je Ljajica i Ugljanina,otvorivsi put za autonomiju Sandzaka,i stvaranje zelene transferzale.Islamske zemlje vec imaju spremne 2 milijarde evra za kupovinu srpskih kuca i nekretnina u sandzaku!! Pitanje je zasto Ankara ima veci uticaj na muslimane u Srbiji od Beograda????
Зато што у БГ седе проевропске власти.Turski ambasador pomirio je Ljajica i Ugljanina,otvorivsi put za autonomiju Sandzaka,i stvaranje zelene transferzale.Islamske zemlje vec imaju spremne 2 milijarde evra za kupovinu srpskih kuca i nekretnina u sandzaku!! Pitanje je zasto Ankara ima veci uticaj na muslimane u Srbiji od Beograda????
Turski ambasador pomirio je Ljajica i Ugljanina,otvorivsi put za autonomiju Sandzaka,i stvaranje zelene transferzale.Islamske zemlje vec imaju spremne 2 milijarde evra za kupovinu srpskih kuca i nekretnina u sandzaku!! Pitanje je zasto Ankara ima veci uticaj na muslimane u Srbiji od Beograda????
Ako to stvarno pocnu da ostvaruju kroz koju godinu ce Srbima dokurciti (a onda se zna sta sledi)
Evo zelim da prenesem tekst jedne grupe na facebook-u,koji govori da nisu svi Srbi u Sandzaku protiv stvaranje regiona u kome ce sve sandzacke opstine biti u jednom regionu...
Tradicionalno dobri odnosi izmedju komsija razlicitih veroispovesti u Sandzackom regionu nisu nista novo. Sasvim je normalno da Muhamedanci posecuju svoje prijatelje i pravoslavce za slavu, da poznaju njihove obicaje, kao i da im Pravoslavci uzvracaju posetu za praznike.
Ljudi se druze. Vole se. Pomazu se. Postoju se. Pitanje nacionalnosti na ovim prostorima nikad nije potegnuto. Ako i jeste, nikada nije predstavljalo problem, niti povod za konflikt. Cak i devedesetih, dok su bujali ratovi u Yugi, Prijepolje, Priboj, Nova Varos sa okolnim mestima nisu imali unutrasnjih problema.
Ljude na ovim prostorima prosto interesuje zivot. Kvalitet zivota. Standard zivota. Kad ce prosecna plata da dostigne neki normalan nivo? Kad cemo iskoreniti korupciju? Kad cemo moci da priustimo sebi odmor? Kad ce svima da nam bude bolje?
Tradicionalno dobre odnose prete da naruse nacionalisticke organizacije, i individualci sovinisti, i u tom kontekstu pojavljuje se problem kvantitivne premoci, odnosno brojnosti jedne veroispovesti u odnosu na drugu.
Naime, Srpski iliti Srbski nacionalisti, rodoljubi i patriote, kako sebe nazivaju, smatraju da bi povecanje brojnosti muslimanskog stanovnistva u opstinama Priboj, Prijepolje i Nova Varos ugrozilo opstanak Srpske zajednice na tim prostorima, i pokusavaju izazvati sukobe.
Na talasu toga, pojavilo se i formiranje Sandzackog regiona, odnosno decentralizacija uperena ka odredjene regije u Srbiji, a na zahtev nekoliko parlamentarnih stranaka, Sandzak je dobio svoj ekonomski region.
U glavama SrBskih nacionalista, rodoljuba i patriota ovo je pojacalo paranoju, i izrodilo ideju da na ovaj nacin Sandzak pravi korak ka secesiji, odnosno odvajanju od Srbije.
Na kraju, nacionaliste treba razumeti. Nositi teret mrznje prema nekome koga ne znas je velika bolest. Jos je veca ako je u kombinaciji sa kukavicklukom, odnosno junacenjem i sirenjem ideje o etnicki cistoj Srbiji, ako si sakriven iza racunara.
Kititi se Seseljem, Veljom Ilicem, Karadzicem, Mladicem, Mihajlovicem, Arkanom je sramota. Za neke ljude je to ponos. Za neke je ponosno mrzeti.
Mrznja je ok osecaj. Nekad je potrebna coveku da se emotivno 'olaksa'.
Mrzeti bez argumenata je bolest. Bolest se leci.
Pozdravljam sve ljude dobre volje. Ovi nasi mali gradovi su odlicna mesta za odrastanje. Ne dajmo da nam to uzmu!)
Drugim recima,nije u pitanju to sta Srbi misle ili ne misle,vec jesu li Bosnjaci zaista zainteresovani da prave kompromis sa Srbima u tih 6 opstina?
Bošnjaci??? Kompromis? Daj bre...
Ali eto, neka mi Bosnjaci na ovom forumu odgovore na to. Do sada niko da da nekakav odgovor,a ja lepo pitam,bez ikakvog naskakivanja i zadnjih namera. Jer ovo sto Zukorlic trazi vise lici na inat Srbiji jer daje podrsku opstanka Republike Srpske. Nekako vise ta prica ide na to da Bosnjaci dobiju svoj entitet u Srbiji kao protivteza srpskom entitetu u Bosni. To nece nikuda dovesti.
tako je...kad nam dokurci opet cemo razlupati Beograd i razguliti sve patike?!![]()