- Poruka
- 5.929
Ekvador i Peru su do jaja...Španija je moja zemlja
Gajiš lame i sviraš sviraljku...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ekvador i Peru su do jaja...Španija je moja zemlja
Bio, nije to to ubi visinaEkvador i Peru su do jaja...
Gajiš lame i sviraš sviraljku...
Nema šta, zapad...
Zapadno od Drine na to mislim![]()
Pa ne trčiš nigde, jel si vido da tamo neko juri?Bio, nije to to ubi visina
3 sedmice se zafrkavao po planinama, Peru i Bolivija treba ti i zimska jakna i kratke hlače u jednom danu i pobjegao prema Amazonu, Južna Afrika je moja zemlja ali je propala sad. Sad je ŠpanijaPa ne trčiš nigde, jel si vido da tamo neko juri?
Polako i dišeš duboko...
3 sedmice se zafrkavao po planinama, Peru i Bolivija treba ti i zimska jakna i kratke hlače u jednom danu i pobjegao prema Amazonu, Južna Afrika je moja zemlja ali je propala sad. Sad je Španija![]()
Izgleda bašBjeż nesrećo, sve propadne gdje staneš...Bosna, Bolivija, Afrika...
Zato Španci fasovali onu koronu ljetos...
Bjež...
pitas svasta..........a provizije, mito, korupcija, potplacavanje......?Jel vi demokrate...pardon "opozicija"....umete li vi nešto da steknete a da nije zajam ili rasprodaja?
па и сад продаје, само не на Зеленом венцу. а реално, и Тито је продао дупе Америма, само не за црвену, него за зелену. продаја дупета је наша републиканска традиција.A sta bi Vucic radio danas da ga Seselj nije uveo u politiku? Prodavao bi dupe na Zelenom Vencu za crvenu.
Kakav si ti Bosnja ako ti smeta visina? Auuu šta je ovo ljudi...Bio, nije to to ubi visina
слаба лира подстиче извоз турских производа, а диже цену увозу. тако се смањује трговински дефицит.Zato je i lira pala.
Ili "privatna firma preko budžeta"? (petolistopadski industrijalci feudalci)Jel vi demokrate...pardon "opozicija"....umete li vi nešto da steknete a da nije zajam ili rasprodaja?
Antiliberalna jeres - izvoz tudjeg proizvoda!слаба лира подстиче извоз турских производа, а диже цену увозу. тако се смањује трговински дефицит.
jedva ili nikako....A kako su ljudi živeli onomad kad nije postojao dolar?
jedva ili nikako....![]()
pa do dolara su tih 5 koje sii naveo drmali... imperija ova imperija ona...
Pitaj Špance i Engleze koliko im je bilo loše
I Francuze... Ni Rusima nije falilo...
Srbi i Hrvati slepci pa slepci šta god da se zbiva![]()
Ranije se raja radovala kad puknu Osmanlije ili Austrougarska...pa do dolara su tih 5 koje sii naveo drmali... imperija ova imperija ona...
Da samo gaje limun pa su dobri.U ovakvim izjavama ima previše populizma, bolje je ćutati a isto raditi ako imaš mogućnosti a turska privreda je ima, mnoge nemaju.
Oni uglavnom silom prisiljavaju drzave da uymaju kredite ,ucjene lidere ili ih sto je najcesce podmite