TURNIR FILMOVA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moj konj 8 1/2, i dalje u igri.

al nebitno je to. nego što bismo sad svi glasali za jednog. oba filma su genijalna, malo mi je falilo da opet bacam novčić, al volim tu atmosferu 60ih i još neke stvari i eto..

moj konj 8 1/2, i dalje u igri.

al nebitno je to. nego što bismo sad svi glasali za jednog. oba filma su genijalna, malo mi je falilo da opet bacam novčić, al volim tu atmosferu 60ih i još neke stvari i eto..

Zato sto je bolji :D
Nebitno...

Odoh da igram ruski rulet od muke... :D:D
Ako prezivim, u sledecem krugu cu NAMERNO glasati debilnije nego penzioneri '90 :D:D:D:D:D

Zato sto je bolji :D
Nebitno...

Odoh da igram ruski rulet od muke... :D:D
Ako prezivim, u sledecem krugu cu NAMERNO glasati debilnije nego penzioneri '90 :D:D:D:D:D

:lol:
ma ne znam sto ja glasah za lovca na jelene.
sad mi zao.
oba filma su odlicna
a ja uvijek glasam za slabije (ne po kvalitetu :mrgreen: nego ...po glasanju),ali ovaj put sam napravila izuzetak.
ufff
da mi je znat sto ovo igramo od pocetka.

daj koji ti je?
sad ćeš namerno da glasaš za Sigala u sledećeg krugu. ne kontam te ***. pa i Samuraji i Rubljov su mi otišli pa i dalje glasam normalno i glasaću normalno. što te to toliko lično pogadja..
au jee

daj koji ti je?
sad ćeš namerno da glasaš za Sigala u sledećeg krugu. ne kontam te ***. pa i Samuraji i Rubljov su mi otišli pa i dalje glasam normalno i glasaću normalno. što te to toliko lično pogadja..
au jee

Ako mi se cast, cista svest i zdrava pamet ne budu opirali previse - glasacu debilo :D:D:D
Za Sigala necu moci da glasam nikad. Mozda samo ako kaze Chuck Norrisu da mi kidnapuje celu familiju :D

Glasacu za neki dobar film koji nikako nije bolji od onog protiv kog se bori.
Zato sto jedan glas ne znaci nista, a i necu biti jedina koja glasa za "slabije" ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back