Turizam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 223698

Domaćin
Poruka
4.747
Okej, ovde navodite mesta na koja ste dosad putovali (može i mesta u Srbiji, i na Balkanu, a i u inostranstvu)... pričajte šta ste videli, šta je na vas ostavilo utisak, možda neku anegdotu sa tih putovanja, i tako to. Takodje, navedite gde želite da putujete.

Ako ste imali seksualnih iskustava sa strancima navedite, i opišite.

Poslednja izmena:
video u životu:

Lazarevac
Brajkovac
Dudovica
Belanovica
Trbušnica
Kruševica
Zeoke
Vreoci
Crljeni
.......

međunarodno:
Podgorica
potez Herceg Novi-Bar
Budimpešta
Sofija
bugarska obala
Istanbul
centralna Grčka
Atina
Solun

seks: samo mi pušila Bugarka za 20 leva i tansvestit na Omoniji

video u životu:

Lazarevac
Brajkovac
Dudovica
Belanovica
Trbušnica
Kruševica
Zeoke
Vreoci
Crljeni
.......

međunarodno:
Podgorica
potez Herceg Novi-Bar
Budimpešta
Sofija
bugarska obala
Istanbul
centralna Grčka
Atina
Solun

Gde su tamo ja ih ne vidoh :eek:

Video jednog pesovana konobara u kaficu, skroz nasminkan i vrti dupetom bolje nego moja drugarica :hahaha: Al nisam video tranvestite :think:

Lazarevac (umalo da dobijemo batine zbog mene)
Uzice (ovde je i bilo neceg,nisam isao dzabe ali nije bilo sexa)
Divcibare
Ravna Gora (skup cetnickih pokreta,uvek fenomenalno. pucanja iz vatrenih oruzija,piva,muzike,riba koliko ti srce iste)
Bg (ni tu mi nije bilo lose jednom sam isao sa nekim navijacima i bio na proslavi Obraza (pola likova je urnebesno smesno))
Tometino Polje (tu sam bio kod nekih nasih rednecksa,prevaranata kupovao kosacicu za dedu)
od inostranih bio sam samo u CG
Podgorica i Sutomore. Voleo bih za Vidovdan da odem na Kosovo,na Gazimestan!

Lazarevac (umalo da dobijemo batine zbog mene)
Uzice (ovde je i bilo neceg,nisam isao dzabe ali nije bilo sexa)
Divcibare
Ravna Gora (skup cetnickih pokreta,uvek fenomenalno. pucanja iz vatrenih oruzija,piva,muzike,riba koliko ti srce iste)
Bg (ni tu mi nije bilo lose jednom sam isao sa nekim navijacima i bio na proslavi Obraza (pola likova je urnebesno smesno))
Tometino Polje (tu sam bio kod nekih nasih rednecksa,prevaranata kupovao kosacicu za dedu)
od inostranih bio sam samo u CG
Podgorica i Sutomore. Voleo bih za Vidovdan da odem na Kosovo,na Gazimestan!

Uuu, User, je l' ideš sad desetog na razbijanje gej parade?

Ako voliš Stivija nemoj se upuštati u to!

nisam mnogo putovao... do 'bratske' nam Grcke, do jos 'bratskije' nam Crne Gore (msm, sad se racunaju u inostranstvo, zar ne?) i do 'najbratskije' nam Republike Srpske (konkretno, Prijedor)...anegdote ? pa jbm li ga sad...ako se setim necega, pisacu...

video u životu:

Lazarevac
Brajkovac
Dudovica
Belanovica
Trbušnica
Kruševica
Zeoke
Vreoci
Crljeni
.......

međunarodno:
Podgorica
potez Herceg Novi-Bar
Budimpešta
Sofija
bugarska obala
Istanbul
centralna Grčka
Atina
Solun

Puno si ti platio za to pusenje!

resto sveta ni ne moraš da vidiš! :heart::mrgreen:

(nego kakav to fajt u miroljubivom mi zavičaju?)

ma bio sam u "Promaji" na nekoj svirci i sada bila dobra svirka,sutke,onaj skins teo da bije metalce jer su ****** i napili se svi sada,svirke gotove a voz tek u 5 ujutru,a sve gotovo u 2 i aj da idemo negde po gradu i nahodali se mi i ja sednem na trotoar i idu neki cobani sa nekim krsem,a stariji su prilicno i prolaze pored mene,sviraju mi kao da hoce da me zgaze i ja kazem sta sviras koji ****,sta ti smetam? i likovi to cuju i stanu i ono sta je bilo? Ja reko nista,produzi,ovaj oce napolje da izadje,ovi ga u kolima drze,a ja pijan,meni se **** i da izadju i da ne i ovi njegovi produze jer nas je ipak bio 30,a njih 5. posle ovi moji mene teli da ubiju! Ono majmune znas kako smo mogli da najebemo,mogli su da zovu nekog da dodju da nas izgaze...:mrgreen: znam par ljudi iz La od starijih!

Mozes slobodno da prestanes da me prozivas, ovo je upozorenje javno od mene tebi pred trouglisanje .

Hvala (+mrtav sam ozbiljan)

Ajde mi samo objasni šta je trouglisanje i neću te više dirati.

I da - još jedna stvar: kapiram da moj humor ne može svako da podnese, ali za nekoga ko se na taj način sa Skvidom šalio nedeljama, očekivao sam drugačiju vrstu reakcije. To bi, valjda, bilo razumno. A ono s moje strane nije bilo prozivanje.

Pozdrav

Ja sam iz RS, a od inostrantsva sam vidio CG i Srbiju, mada to i nije inostranstvo.
Bio sam na Exitu 3 puta, navato sam nekih Engleskinja.
Bio na Metropoliten party u BG, izvato bar 15 riba.
Bio na Umekovom partiju u Uzicu, jedno 4-5 riba.

Nista nisam ****, samo sam vato. Obicno na tim zabavama ne dijele krevete, pa me to sjebalo.

ma bio sam u "Promaji" na nekoj svirci i sada bila dobra svirka,sutke,onaj skins teo da bije metalce jer su ****** i napili se svi sada,svirke gotove a voz tek u 5 ujutru,a sve gotovo u 2 i aj da idemo negde po gradu i nahodali se mi i ja sednem na trotoar i idu neki cobani sa nekim krsem,a stariji su prilicno i prolaze pored mene,sviraju mi kao da hoce da me zgaze i ja kazem sta sviras koji ****,sta ti smetam? i likovi to cuju i stanu i ono sta je bilo? Ja reko nista,produzi,ovaj oce napolje da izadje,ovi ga u kolima drze,a ja pijan,meni se **** i da izadju i da ne i ovi njegovi produze jer nas je ipak bio 30,a njih 5. posle ovi moji mene teli da ubiju! Ono majmune znas kako smo mogli da najebemo,mogli su da zovu nekog da dodju da nas izgaze...:mrgreen: znam par ljudi iz La od starijih!

takog sveta nema kod nas. pogrešio si... :manikir::per:

Glupo mi nabrajati po Srbiji, bilo je toliko toga da se ne secam, al' je najveca sramota sto nisam izasao van granica stare SFRJ :( :( :( . Planiram sledece leto jedan eurotrip ako Bog da.

Glupo mi nabrajati po Srbiji, bilo je toliko toga da se ne secam, al' je najveca sramota sto nisam izasao van granica stare SFRJ :( :( :( . Planiram sledece leto jedan eurotrip ako Bog da.

Isti sam ti. Ako Bog da sledece ljeto, Ibica ili Egipat! Dobio sam neki malo bolji posao nego prosle godine, pa se moze ustediti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back