Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
nekad se u tom kontekstu spominjao i banglades, ali pogledaj malo kako se danas tamo zivi.
Gde u Bangladesu?? Ma zivi se extra hahahaha!!! Jad ,beda ,bolestina i glad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nekad se u tom kontekstu spominjao i banglades, ali pogledaj malo kako se danas tamo zivi.
Odes na suncanje na plazu..zadremas..i probudis se bez bubrega.
Gde u Bangladesu?? Ma zivi se extra hahahaha!!! Jad ,beda ,bolestina i glad
i ja sam to mislio, ali imao sam kontakta sa jednom osobom iz bangladesa, i kada sam mu rekao za "nasu" uzrecicu, onda mi je on davao neke podatke o bangladesu,nacinu zivota, prosecnim platama, drustvenom uredjenju i sl. to je bilo daleko od onoga "podsmevanja" u onoj uzrecici
vidjao sam u cg na moru slovence, cicije valjda, sta bi drugo tamo trazili, sto ne idu u grcku, spaniju ili karibe, pa ne bi me cudilo da krenu da `uzivaju` u albaniji
Hehe to u teretanama svi govore jedan drugom: "RAZVIJEN SI KO ALBANSKI TURIZAM" HAHAHAHA![]()
![]()
Jesi li cuo ono : ,, Pun si fora,kao Srbija mora" ?![]()
jesi li ti cula onu. imas lepi brkovi ko gorka![]()
Jesam,sad od tebe i mogu ti reci da je mnogo glupa,al' ono..sta se drugo moze ocekivati od tebe..![]()
paa pojedini muskarci vole kad brkovi u zene zare![]()
Ti to po sebi znas... iz cega mozemo zakljuciti da si vise nastrojen ka muskom polu, sto meni naravno ne smeta, ali mi ipak nije interesantno citati poruke osobe na tom nivou mozga..tako da 'ajde sad.
![]()