Hi, ja sam se pre neki dan vratila sa Krfa

. Isla sam preko Relax-a

, moram priznati da sam jako razocarana :-( sto se tice njihove usluge. Bila sam sa drugaricama u Sidariju u S. George apartmanima, kao prvo dozivele smo neprijatnost da se cela ekipa smestila, a mi smo nekih 2h cekale na smestaj :x , ako ne i vise i da bi nam svaki put govorili bice spremno za 5 minuta. Za to vreme dok smo cekale dosli su covek i zena sa malom devojcicom, koja otprilike ima nekih 4 godine, a njima rekil da moraju cekati tu ispred da se uopse vidi da li ce moci da ih smeste

, tj. da li uopste postoji ta mogucnost. Grozota, na kraju su i oni dobili smestaj i otisli, a nas tri smo i dalje cekale

i gledale kako su se ljudi razmestili i vec krecu u neku akcijicu.
A da, zaboravila sam raci da devojka koja je isla sa nama kao vodic je bila katastrofa. Mislim da se zove Milena, nije umela ni rec da progovori

, mislim stane autobus i ti dok ne pitas da li to znaci da imamo pauzu nemas pojma zasto smo stali, a o tome da ti kaze gde se trenutno nalazimo ni govora. Masa, devojka koja je kao predstavnik bila sa nama u Sidariju je jos uzasnija :-x , nju boli uvo za sve, ona po celi dan vozika bajs, dodje tako cisto da bi se rekolo da je navratila i nikom nista. Cak nam je jedno vece pozvonila da pita da se nismo mi parkirale ispred hotela, jer je vlasnica besna i hoce da izbusi gume na tom automobilu. Posto nismo mi, a nismo ni znale ciji je auto, fino nam je dala za zadatak da pronadjemo vlasnika, jer se njoj zuri ;-) , ima sastanak sa svojim drustvom. Prosto nisam mogla da poverujem da tako nesto neko moze ni da pomisli, da svoj posao udeljuje ljudima koji su tu dosli da se odmore od svakodnevnih obaveza, ostala sam zatecena tom idejom

.
Ne znam da li su i drugi imali problema kao mi, ali smo od prethodne ekipe saznali da je i kod njih bilo problema oko smestaja i da ne moze da prodje ni jedna tura a da se nesto slicno ne desi :| . Dakle, ja od sada putujem samo u sopstvenoj reziji, sto savetujem i svima vama :-P !
Pozdrav