TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Anonymous:
Od gore navedenih putovao sam samo sa Argusom i bio sam u principu zadovoljan, osim jednom kada su nam podigli cenu 15 dana pred put, zato što im je ino-partner podigao cenu. Meni je to bilo dovoljno da pređem u Kontiki.

Ok, hvala na odgovoru. Kontiki verovatno jeste najbolji, ali mi se cini da su mnogo skuplji od ostalih, pa se pitam da li je usluga vredna tog novca, i da li mozda postoji jos neka pristojna agencija prilagodjena malo plicem dzepu.

Jos jedan glas Kontikiju. :D
Jesu skuplji ali ali tom razlikom u ceni placas sigurnost da ces letovati bezbedno, bez rizika da prespavas prvu noc na recepciji jer je tvoja soba izdata nekom stranom turisti po vecoj ceni, bez rizika da ce izlet o kojem si mastao biti otkazan zbog slabe isplativosti agencije, da ne nabrajam jos neke mnogo gore stvari koje mogu da ti se dese. Ako se ipak odlucis za Argus raspitaj se dobro o hotelu koji ces rezervisati.

Kontiki je apsolutno broj 1. Stari dobri PUTNIK takodje garantuje da cete dobiti ono sto ste platili. AVALAIR je agencija preko koje sam uplatio egipat, nalaze se iznad Slavije, organizuju razne ozbiljne kongrese i sajmove, Perla iz NS je takodje ok. Matico ima dobru organizaciju i aranžmane, kao i fantasya. Što se tiče Argusa i tako sličnih, u poslednjih par godina sam čuo da umeju da prebukiraju, da promene cenu, da tamo gde ste pošli ne dobijete adekvatan smeštaj, npr prodaju aranžmane u Bugarskoj "region Zlatni pjasci", a završite u selu Čajka i slično.
Eto, toliko koliko sam čuo.

DellBoy-011:
Što se tiče Argusa i tako sličnih, u poslednjih par godina sam čuo da umeju da prebukiraju, da promene cenu, da tamo gde ste pošli ne dobijete adekvatan smeštaj, npr prodaju aranžmane u Bugarskoj "region Zlatni pjasci", a završite u selu Čajka i slično.
Eto, toliko koliko sam čuo.

e da ovo se deshava sa argusom ali eto meni je bilo ok s njima..mada desavalo se bas to da treba da budes u centru a smeste te 10km od grada

Estella:
Ne zelim da se ovo pretvori u reklamiranje odredjenih turistickih agencija, ali molila bih vas da mi kazete koje agencije su pouzdane u moru agencija koje se raklamiraju svuda ovih dana. Kakva je agencija Argus preko koje mnogi idu u Tursku? A Matico, Conte, neke manje poznate agencije?
Kontiki je ubedljivo najsigurniji.Ja godinama putujem sa njima i nisam imala problema.Ove godine nisu imali aranzman koji je meni odgovaraopa sam silom prilike otputovala preko agencije Skaylink.imali smo uzasnih problema.Nikome ih ne bi preporucila.Pozdrav svima

Kontiki je ubedljivo najsigurniji.Ja godinama putujem sa njima i nisam imala problema.Ove godine nisu imali aranzman koji je meni odgovaraopa sam silom prilike otputovala preko agencije Skaylink.imali smo uzasnih problema.Nikome ih ne bi preporucila.Pozdrav svima[/quote]

Trebalo bi da putujem preko SKYLINKA, mozes li mi reci kakve probleme si imala sa njima? Nesto u vezi organizacije , nisi bila zadovoljna hotelom, smestajem..?? Pozdrav[/b]

M30:
Estella:
Ne zelim da se ovo pretvori u reklamiranje odredjenih turistickih agencija, ali molila bih vas da mi kazete koje agencije su pouzdane u moru agencija koje se raklamiraju svuda ovih dana. Kakva je agencija Argus preko koje mnogi idu u Tursku? A Matico, Conte, neke manje poznate agencije?
Kontiki je ubedljivo najsigurniji.Ja godinama putujem sa njima i nisam imala problema.Ove godine nisu imali aranzman koji je meni odgovaraopa sam silom prilike otputovala preko agencije Skaylink.imali smo uzasnih problema.Nikome ih ne bi preporucila.Pozdrav svima

M30 Kakve probleme si imala sa SKYLINKOM, trebalo bi da putujem preko njih...

kontiki je totalno njesra...toliko tuzbi vec imaju da ako tako nastave verovatno ce ih zarvoriti....covek im je umro zbog 'dobre' organizacije, to se jos od zimus vuce po novinama.....u tunisu su zenu ostavili na aerodromu usred noci jer nije bilo mesta na letu :shock: ....na siciliji menjaju hotele jer su oni koje ste uplatili prebukirani...nazalost, cena ocito vise nije merilo kvaliteta

Evo, ja se vratih pre dva dana iz Turske, iz Kusadasija. Isla sam preko Argusa zato sto su imali najpovoljnije aranzmane i potpuno sam zadovoljna. Sto se tice organizacije - nije bilo nijednog propusta, cekali su nas na aerodromu Izmir, vodili su nas na aerodrom u povratku i cekali sa nama dok nismo prosli cekiranje, i bukvalno su nam pokazivali na koji izlaz da idemo, da mi je cak to bilo i smesno. Sto se tice smestaja i ostalog, sve je bilo onako kako su nam i rekli i kako je i pisalo u njihovim brosurama. Ekskurzije su bile odlicno organizovane. Definitivno bih isla ponovo preko njih. A samo letovanje je bilo savrseno i mnogo smo se dobro proveli. Buduci da mi je ovo bio prvi put u Turskoj, odusevljena sam i definitivno cu ici opet.

KonTiki ...DEFINITIVNOOO...i nisu najskupli...ali jedna stvar je sigurna da imaju ubedljivo najskolovanije najbolje vodice..sto je meni bitno..ove godine sam htela da ustekarim neke pare (isla sam u egipat)prekop neke nepoznate agencije... sta da kazem kad sam imama vise podataka od vodica..
ja dosta znam ali ako idem na neko putovanje hocu josss...informacija
svi mi drugacije dozivljavamo putovanje ali bas je bitno da ti neko predstavi neku zemlju na najbolji moguci nacin

Išla sam u Tunis preko Follow Me. Zadovoljna sam. Jolly Tours, Top Travel i ne znam još ko je koristio usluge našeg vodiča. Znam da se oni međusobno pomažu ali... Umesto u hotel sa tri zvezde smestili su nas u hotel sa četiri što je bilo za pohvalu, ali ipak, ko ne voli da mu remete ritam i plan mora da računa da sa agencijama nikad nije na sigurnom. Nisam baš ni ubeđena da samostalna organizacija nije nepovoljna. Svi oni pričaju da je aranžman jeftiniji ako se ide preko agencije, ali verujem da se sve može u sopstvenoj režiji, za iste a možda i manje pare. Izleti su bili dobri ali opet izbacili su neke obilaske koji su postojali npr. za Novu godinu.

Estella:
Za te agencije ne znam, ali svima najtoplije preporucujem Jugopetrol Follow me. Najboja usluga, pristupacne cene i najbolji uslovi placanja!

Definitivno kontiki. Letos sam preko argusa bila u egiptu i sada cemo malo da se tuzimo sa njima. Samestili su nas u ocajnu sobu, a kao treci lezaj sacekala nas je lezaljka sa plaze. A o tome da se cela grupa otrovala hotelskom hranom necu ni da raspravljam. Nikad vise preko argus, i nikom to ne bi preporucila. Cak i ako zovete lekara placate u kesu ma koliki racun bio

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back