Turistička sezona još nije ni počela kako treba - ali napadi na Srbe jesu?

Mi ustaso ne mozemo ko vi da pisemo po vasim forumima recimo hr forum, dugo kao vi, dobija se ban ubrzo dok ti ovde i pici ser. ete godinama!!!

Cak bivate i moderatori!

Dok vam ne uzvratimo istom merom pameti se necemo nauciti...

Da je casti, ne bi tebe moderacija drzala ovde ni minut!

Zasto?

Idi pitaj ustase sa hr foruma rece ti zasto!
Ne laži! Aktivan sam na forumu.hr i ima vas uvijek tamo. Četniče!

Poslednja izmena:
Ni ja nisam čuo da su Srbi divljali, razarali, palili i ubijali po Bugarskoj i Rumunjskoj pune 4 godine. Da jesu, vjerujem da Srbi u Bugarskoj i Rumunjskoj ne bi imali mnogo drugačiji tretman od onog u Hrvatskoj, a vjerojatno bi imali i puno gori. Međutim, kada se zna da 1 od 50 srpskih turista ima problema, i da mnogi turisti dolaze na hrvatski Jadran, i ne samo turisti već i sezonski radnici iz Srbije, onda se čovjek mora zapisati je li većina toga ipak prenapuhavanje režimskih medija. Malo je neobično da uvijek na početku sezone Vučićevi mediji puštaju paljbu po Hrvatskoj, samo da bi odvratili građane Srbije od ljetovanja u Hrvatskoj. To je sve smišljena agenda Vučićevih agenata, jer nijedan srpski medij ne piše o stotinama pa čak i tusućama zadovoljnih srpskih turista koji su imali predivno ljetovanje u Hrvatskoj. To ne može biti slučajnost. Srećom, ljudi u Srbiji nisu toliko glupi da padaju na režimsku medijsku propagandu pa i dalje dolaze ne samo na ljetovanje u Hrvatsku već i na sezonski posao.
Pa nisu,jer Bugari i Rumuni nisu divljaci da provociraju sukobe :lol:

Заиста не могу да схватим људе који плате да оду на места и да се тамо цврље на сунцу по цео дан . да им се кожа суши , пуца и стари .

Да се излажу опасном зрачењу и на све то ,што угрожавају здравље, они угрожавају и безбедност јер одлазе на места где нису добро дошли.

A ipak, oni su u EU, a ti nisi. Dapače, ti si dio onih koji su, barem zasad, ocijenjeni kao nedostojni članstva. Kako to? Kako to? Nije mi jasno.
ХрваТСКА-ауто табле.jpg

Back