Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nemam , kopirala sam imena .. nekako mi bude drago kad na dresu Zlatana Ibrahimovića vidim slovo 'ć' iako ga Švedi nemaju u svojoj abecedi,
pa se ravnam po sebi ..
Mi participiramo u turskoj nacji (o komšijskim da ti ne pričam, tu smo zastupljeni u velikom procentu) ..
Npr. djed s majčine strane od Sedef Avci je Esad Bajramović , iz Sarajeva je otišao u Tursku za vrijeme 2. sv. rata ..
Ne.
Zaobisla ga u sirokom luku sacekavsi da te osobe ispranih mozgova kojima je pripadnik Islama preci od slave Svetog Nikole prodju.
Pravoslavka prava ne daje muslimansko ime detetu.Pravoslavka nije koja to uradi.
Ovo je jadno,pacenicki da se Srbima koji su 500 godina trpeli izivljavanje Turaka servira neki "popularni" Turcin.Jadno i bedno zaista,uvodjenje islamizovanja stanovnistva na mala vrata.
Sto kaze Marcelo ( a ja bi posvetila svim Srbima koji gledaju Turske serije i umisljaju da su Turci sjajni) da nisu krivi oni ne,vec pametni a bezobrazni sto namecu svoj sistem kao validni sistem vrednosti.
Ostao je u hotelu jer nisu mogli da mu garantuju bezbednost od Srba-po meni Turcin je trebao da ode u Novi Pazar gde su njegovi i gde bi bio sjajno primljen a ne da svojim prisustvom provocira u BG-u.