Turčin u Beograduuuuuu

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Popularnog Sulejmana tokom boravka u Beogradu čuvao je Rade Savić, zvanično najjači čovek na svetu. Prvak sveta u pauer liftingu kaže da nije imao mnogo posla, jer je Sulejman omiljen među Srbima. U to se uverila i ekipa „Blica”, koja je zatekla glumca dok je izlazio iz hotela. Videvši ga, tri sredovečne gospođe su zastale i vrisnule: “Jaooo, evo ga Sulja! Baš je lep!” a on im je mahnuo i ušao u automobil.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/428526/Sulejman-Zena-me-je-jedva-pustila-zbog-lepih-Beogradjanki

413772_glumac-halit-ergenc-sulejman181213ras-foto-emil-conkic003_ff.jpg

Dakle, dame i ostale osobe ženskog roda, da li ste pohitale ulicama glavnog grada da pozdravite njegovo veličanstvo Sulejmana?

Šta biste uradile da ga sretnete?

Da li planirate da svoje muško čedo nazovete po njemu? :heart:

Popularnog Sulejmana tokom boravka u Beogradu čuvao je Rade Savić, zvanično najjači čovek na svetu. Prvak sveta u pauer liftingu kaže da nije imao mnogo posla, jer je Sulejman omiljen među Srbima. U to se uverila i ekipa „Blica”, koja je zatekla glumca dok je izlazio iz hotela. Videvši ga, tri sredovečne gospođe su zastale i vrisnule: “Jaooo, evo ga Sulja! Baš je lep!” a on im je mahnuo i ušao u automobil.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/428526/Sulejman-Zena-me-je-jedva-pustila-zbog-lepih-Beogradjanki

413772_glumac-halit-ergenc-sulejman181213ras-foto-emil-conkic003_ff.jpg

Dakle, dame i ostale osobe ženskog roda, da li ste pohitale ulicama glavnog grada da pozdravite njegovo veličanstvo Sulejmana?

Šta biste uradile da ga sretnete?

Da li planirate da svoje muško čedo nazovete po njemu? :heart:

zamisli sinu das ime Sulja? :eek:
to ko ono sto mujinog sina zovu urac :lol:

...:lol:...Halit se vratio u Istanbul sinocnim letom u 20.15h...Ukoliko vas jos nesto zanima, tu sam...:lol: :P

- - - - - - - - - -

turci bre..
a on...pa i nije neki
a i mator je
i sa tom bradom i likom, samo glumi jaku istorijsku licnost
to je sve
mada verujem da je dobar covek :lol:

...Jeste dobar covek...I sa 43 nije mator, a fizikus nikada nije bio ni blizu presudan razlog zbog kojeg se dopada mnogim zenama...:lol:

...:lol:...Halit se vratio u Istanbul sinocnim letom u 20.15h...Ukoliko vas jos nesto zanima, tu sam...:lol: :P

- - - - - - - - - -

...Jeste dobar covek...I sa 43 nije mator, a fizikus nikada nije bio ni blizu presudan razlog zbog kojeg se dopada mnogim zenama...:lol:

izvin na upadici al' ovde nije pitanje fizikusa vec pitanje ljigavosti... vido sam kako se ponasao na dolasku i sa kojom dozom cinizma se ophodio sa onim bolesnicima koji su ga podmazanog dupeta cekali satima.... a to ne prilici velikom coveku. inace svi, skoro svi da se ispravim, glumci su debili.

Back