Turci treba da "pravoslavnom svetu" vrate Carigrad / Konstantinopolj, sadašnji Istanbul.

Turci treba da "pravoslavnom svetu" vrate Carigrad / Konstantinopolj, sadašnji Istanbul.

• Da.

glasova: 3 50,0%
  • Ne.

glasova: 3 50,0%

• Ukupno glasova
    6
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А онда главни ударац: да УСА врати Хаваје, јер су свргли Хавајску краљицу, инсталирали своју владу која је 50-тих година, прошлог века, затражила пријем у УСА, што је и учињено.

' Хомо Сапијенси да нам врате Европу '

Неандерталци

'Вратите нам планету '

Диносауруси

Autorska.

Pošto sam otvorio neke teme vezano za "vraćanje nepravedno otetog", u tom stilu nastavljam, pa sam došao na teren Turske, odnosno na nepravdu koju su "Islam", tačnije Osmanlije učinile pravoslavlju ili "pravoslavnom svetu" otimanjem najsvetijeg mesta u pravoslavlju a to je po mom nekom znanju upravo sadašnji Istanbul ili Konstantninov grad , Konstantinopolj ili Carigrad, pa kome milo da ga naziva kako hoće.

Pogledajte prilog 954629

Znači Turci vratite ga pravoslavlju, da se ispravi teška nepravda.

' Алл инклузив Истамбула под Мохамеданцима је јефтини од алл инклузив католика Шпаније и ортодокса Грчке .. Ништа од Враћања !!!'

Савез атеистичких Турискиња и Туриса Европе

Autorska.

Pošto sam otvorio neke teme vezano za "vraćanje nepravedno otetog", u tom stilu nastavljam, pa sam došao na teren Turske, odnosno na nepravdu koju su "Islam", tačnije Osmanlije učinile pravoslavlju ili "pravoslavnom svetu" otimanjem najsvetijeg mesta u pravoslavlju a to je po mom nekom znanju upravo sadašnji Istanbul ili Konstantninov grad , Konstantinopolj ili Carigrad, pa kome milo da ga naziva kako hoće.

Pogledajte prilog 954629

kome da vrate? bugarima, grcima, srbima, ...............?
nastala bi prava ludnica kad bi vracali sve sto je u zadnje 5000 godina uzeto.
Evo, ja zahtevam od amerike da mi vrati celu Jugoslaviju........sa sve Sloveniju, Hrvatsku, BIH............osim crne gore. To djubre nam ne treba.
Jer, srpski narod je najvise dao svojih oceva i sinova za tu Jugoslaviju i krvavo zaradio tu teritoriju..........da bi sad najveci deo te teritorije bio americki.

kome da vrate? bugarima, grcima, srbima, ...............?
nastala bi prava ludnica kad bi vracali sve sto je u zadnje 5000 godina uzeto.
Evo, ja zahtevam od amerike da mi vrati celu Jugoslaviju........sa sve Sloveniju, Hrvatsku, BIH............osim crne gore. To djubre nam ne treba.
Jer, srpski narod je najvise dao svojih oceva i sinova za tu Jugoslaviju i krvavo zaradio tu teritoriju..........da bi sad najveci deo te teritorije bio americki.

Misliš da bi ponovo izbio "Balkanski rat 1913 godine, plus Rusija"?

Misliš da bi ponovo izbio "Balkanski rat 1913 godine, plus Rusija"?
pa sad sa nesto izmenjim spiskom saveznika,
Crna gora nikako ne sme da nam je iza ledja . Rumuna vise nema u Rumuniji (svi su zbrisali u EU a ono sto je osatlo zaposleno je sa instaliranje americkih raketa prema Rusiji) , bugari su nam, kao i uvek, prepreka prema Istanbulu i njima ne smemo da okrecemo ledja, makedonci , naravno ne postoje kao i onda 1913, ostaju jedino grcki narod (ne i politicari potkupljeni americkim dolarima)....................pa kad se sve sabere i oduzme , pomoc moze da ocekujemo jedino od dve male, vojno beznacajne zemlje, KINA I RUSIJA.
Cak pre KINA zbogi "puta svile" ...............al ne znam dal ce KINA i RUSIJA moci da se nose sa ogromnom crnogorskom vojnom masinerijom.

Autorska.

Pogledajte prilog 954629

Rusija da vrati Japanu Kurilska ostrva, Turci da vrate pravoslavlju Konstantinopolj.... A kad ćeš ti meni da vratiš 500 evra?

https://historycollection.com/ten-facts-battle-dobro-polje-battle-led-allied-victory-world-war/9/

The Germans Could no Longer Keep up the Fight​

When the Bulgarians fell to the Serbian army, Kaiser Wilhelm was furious. He sent a telegram to Tsar Ferdinand of Bulgaria that said “Disgraceful, 62,000 Serbs decided the war.” It is unclear whether or not Kaiser Wilhelm really knew the likely outcome of a Bulgarian surrender or if he was simply expressing his anger at the Tsar’s failure.
Ovaj telegram imao je za cilj okriviti druge a ne priznati svoju krivicu. Solunski front su napustili Nemci i Austrijanci pre proboja, ostali Bugari i 30ak hiljada Nemaca. Srba nije bilo 62 nego 120 hiljada i jos 500 hiljada vojnika sila Antante koji su bili daleko bolje opremljeni od napustenih Bugara. Bugari nisu mogli nista da urade u takvim okolnostima.

Ovaj telegram imao je za cilj okriviti druge a ne priznati svoju krivicu. Solunski front su napustili Nemci i Austrijanci pre proboja, ostali Bugari i 30ak hiljada Nemaca. Srba nije bilo 62 nego 120 hiljada i jos 500 hiljada vojnika sila Antante koji su bili daleko bolje opremljeni od napustenih Bugara. Bugari nisu mogli nista da urade u takvim okolnostima.

Mislili su da mogu kada su prethodno okupirali delove naših teritorija, koristeći nemačku ofanzivu da ušetaju u prazan prostor. A kada se mečka vratila nazad, onda jadni ne mogu. Što su se petljali u sve to u prvi mah?

Mislili su da mogu kada su prethodno okupirali delove naših teritorija, koristeći nemačku ofanzivu da ušetaju u prazan prostor. A kada se mečka vratila nazad, onda jadni ne mogu. Što su se petljali u sve to u prvi mah?
Nisam Bugarin pa da ih branim, Viljem je bio razocaran ishodom za koji je sam najvise kriv pa bacio krivicu na Bugare a oni u oba svetska rata usli u Srbiju bez ispaljenog metka i prosli nekaznjeno zbog toga, cak su su u 2. prosirili svoju teritoriju na racun Rumunije (Severna Dobrudza)Imaju srece pacovi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back