Turci treba da "pravoslavnom svetu" vrate Carigrad / Konstantinopolj, sadašnji Istanbul.

Turci treba da "pravoslavnom svetu" vrate Carigrad / Konstantinopolj, sadašnji Istanbul.

• Da.

glasova: 3 50,0%
  • Ne.

glasova: 3 50,0%

• Ukupno glasova
    6
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Srboskizborim

Veoma poznat
Poruka
10.581
Autorska.

Pošto sam otvorio neke teme vezano za "vraćanje nepravedno otetog", u tom stilu nastavljam, pa sam došao na teren Turske, odnosno na nepravdu koju su "Islam", tačnije Osmanlije učinile pravoslavlju ili "pravoslavnom svetu" otimanjem najsvetijeg mesta u pravoslavlju a to je po mom nekom znanju upravo sadašnji Istanbul ili Konstantninov grad , Konstantinopolj ili Carigrad, pa kome milo da ga naziva kako hoće.

istanbul_travel4you.jpg

Znači Turci vratite ga pravoslavlju, da se ispravi teška nepravda.

Autorska.

Pošto sam otvorio neke teme vezano za "vraćanje nepravedno otetog", u tom stilu nastavljam, pa sam došao na teren Turske, odnosno na nepravdu koju su "Islam", tačnije Osmanlije učinile pravoslavlju ili "pravoslavnom svetu" otimanjem najsvetijeg mesta u pravoslavlju a to je po mom nekom znanju upravo sadašnji Istanbul ili Konstantninov grad , Konstantinopolj ili Carigrad, pa kome milo da ga naziva kako hoće.

Tako je, Bugarima.

Autorska.

Pogledajte prilog 954629

'Вратите нам нашу Империју где сунце никада не залази '

Краљица Британње

Niste vi razguzili Mađare nego ste pobegli preko Albanije.

Francuska i Britanija su razguzili centralne sile.
https://historycollection.com/ten-facts-battle-dobro-polje-battle-led-allied-victory-world-war/9/

The Germans Could no Longer Keep up the Fight​

When the Bulgarians fell to the Serbian army, Kaiser Wilhelm was furious. He sent a telegram to Tsar Ferdinand of Bulgaria that said “Disgraceful, 62,000 Serbs decided the war.” It is unclear whether or not Kaiser Wilhelm really knew the likely outcome of a Bulgarian surrender or if he was simply expressing his anger at the Tsar’s failure.

Niste vi razguzili Mađare nego ste pobegli preko Albanije.
Nemaš ti pojma, već sam pisao o tome - kralj Pera otišao malo na more u Grčku, poveo nešto vojske sa sobom i vratio se čovek opet nazad.

Francuska i Britanija su razguzili centralne sile.
Pa prvo su Švabe razguzili Francuze, pa onda malo i Engleze, pa onda dotrčali ameri u pomoć i ništa nije pomoglo.
E, kad se kralj Pera vratio sa letovanja, slavna srpska vojska je momentalno razguzila švabe i austrougare na solunskom frontu,
ovi na zapadnom
frontu videli kako Srbi je*bu kevu, uplašili se da će da produže na Zapad i momentalno kapitulirali.

To ti je istorija...

Poslednja izmena:
Odrasti maleni. U životu niko ništa ne vraća nego se sve uzima.

Vratiće Istanbul kad i Šiptari Kosovo.

' ЈЕдном смо национализовали .. и опет ћемо '

Из отворенога писма припадница и припадника СУБНОР'а упуженох шпекулантима и лиферантима

Nemaš ti pojma, već sam pisao o tome - kralj Pera otišao malo na more u Grčku, poveo nešto vojske sa sobom i vratio se čovek opet nazad.

Pa prvo su Švabe razguzili Francuze, pa onda malo i Engleze, pa onda dotrčali ameri u pomoć i ništa nije pomoglo.
E, kad se kralj Pera vratio sa letovanja, slavna srpska vojska je momentalno razguzila švabe i austrougare na solunskom frontu,
ovi na zapadnom
frontu videli kako Srbi je*bu kevu, uplašili se da će da produže na Zapad i momentalno kapitulirali.

To ti je istorija.

Прво је напеналила БУГАРЕ ...као што су .. @хан Ацо

Чекам те да отвориш тему да Израел треба да врати већи део своје територије Арапима.

.... па не може с'неба а у ревра ... мора мало тактичко стратегијске припреме .. око .. Крагујевца ...

Budimo sretni ako i Kosovo sačuvamo !
Uskoro će više Turaka biti u Nemačkoj nego na Bosforu !
Carigrad nikad i nije bio naš, pa se ne može baš prepisati da smo ga mi loše čuvali. Doduše jeste Car Dušan došao dva puta pred grad, ali nikad ga nije osvajao. Mi smo ipak po padu Romejskog carstva bili prvi na braniku hrišćanstva.

.... па не може с'неба а у ревра ... мора мало тактичко стратегијске припреме .. око .. Крагујевца ...
А онда главни ударац: да УСА врати Хаваје, јер су свргли Хавајску краљицу, инсталирали своју владу која је 50-тих година, прошлог века, затражила пријем у УСА, што је и учињено.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back