- Poruka
- 95.448
Moraš barem sok da poslužiš, ne možeš da se brukašKad ti zgodna komsinica dodje na kafu, kafa se i ne kuva!
boze ova deca danas......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moraš barem sok da poslužiš, ne možeš da se brukašKad ti zgodna komsinica dodje na kafu, kafa se i ne kuva!
Kad ti zgodna komsinica dodje na kafu, kafa se i ne kuva!
ako si iskusan i zgodan, sokovi ce sami da potekuMoraš barem sok da poslužiš, ne možeš da se brukaš
Jok, on odmah skace kakva kafa kakvi bakraciMoraš barem sok da poslužiš, ne možeš da se brukaš
Zar to nisu Englezi?Sta znaju Turci o kafi kad oni piju čaj?
I ja sam čuo da Turci mnogo više piju čaj nego kafuZar to nisu Englezi?
Znam da Egipćani piju čaj ali Turci tamane kafu
Zar to nisu Englezi?
Znam da Egipćani piju čaj ali Turci tamane kafu
Prvo da iskomentarišemn sliku, tj. šoljicu koju je Stil stavio kao ilustraciju.
Pogledajte prilog 1756467
Odvratna jeblagi užazne sviđa mi se.
A sad nazad na temu...
Droga ko droga.*ебо нас онај ко је то *рање дон'о овде!
Sve ove koji ne vole mjeriti poslao bi na kavu mojoj staroj.5. Merenje okom umesto tačnih proporcija
Greška: I vodu i kafu dodajete „na oko“.
Kako to pravilno uraditi: Početna proporcija je 1 gram kafe na 10 ml vode. Ako želite jaču - 1:8, ako želite blažu - 1:12. Vaga je najbolji prijatelj ukusne šoljice kafe
Ovo je glupo. Kao tačne proporcije, ali u rasponu od 1:8 do 1:12
Ukus kafe ne zavisi od nacina kuvanja,nego samo od kvaliteta kafe.
Kad otvoris kesu kafe,a ona nema miris,nece imati ni ukus,ma kako da je kuvas.
Sad se kod nas kafa totalno iskvarila.Ne znam sa cim je mijesaju ista rade,ali vise ne lici na kafu.
Za sad mi je Don kafa najbolja.
Ova je navodno dobra, ali i cijena joj je dobra.Ukus kafe ne zavisi od nacina kuvanja,nego samo od kvaliteta kafe.
Sad se kod nas kafa totalno iskvarila.Ne znam sa cim je mijesaju ista rade,ali vise ne lici na kafu.
Ukus kafe ne zavisi od nacina kuvanja,nego samo od kvaliteta kafe.
Ako piješ nes gdje ode onda 1,5 kg kafe mjesečno?!Ja pijem Grand kafu. Jeftinija je na pijaci. Obično kupim kilogram, kilogram i po kafe i to je dovoljno za mesec dana.
Postoje dve vrste kafe na pijaci. "Lažna Grand kafa " koja nema miris ni kvalitet i ona prava. Moj prodavac kafe, pošto dugo kupujem kod njega naplaćuje mi pravu kafu isto kao i "lažnu", inače je prava malo skuplja.
Prava, kvalitetna kafa ima i miris i ukus.
Ne kuvam je kao što je kuvaju Turci.
Kad ustanem pijem nes kafu, kupujem limenke te kafe, a ne one 2 u 1 ili 3 u 1.