- Poruka
- 91.477
Prvo da iskomentarišemn sliku, tj. šoljicu koju je Stil stavio kao ilustraciju.
Odvratna je blagi užaz ne sviđa mi se.
A sad nazad na temu...
A sad nazad na temu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nestao mu internetI, sta bi na kraju?
Banaćani nose česmovaču arsenušu za kafu kad krenu na godišnje odmore.1. Neodgovarajuća voda
Greška: Koristite vodu sa česme ili mineralnu vodu sa visokom mineralizacijom.
Kako to pravilno uraditi: Pogodna je samo voda sa niskom mineralizacijom (približno 50-150 ppm). Što je voda čistija, to je ukus svetliji.
Jak mi stomak, ne brinem. A i da me protera, taman da mi očisti creva. Znaš ti da narod plaća silne pare za stomak klensing? A ja eto skoro za džabePazi da te ne protera kafa i lubenica...![]()
čekaj, ko kuva?Nista od gorenavedenog ne vazi ako ti zgodna komsinica prihvati poziv i dodje na "kafu"....
Šalu na stranu hara neki letnji virus.Jak mi stomak, ne brinem. A i da me protera, taman da mi očisti creva. Znaš ti da narod plaća silne pare za stomak klensing? A ja eto skoro za džabe
Kad ti zgodna komsinica dodje na kafu, kafa se i ne kuva!čekaj, ko kuva?
Uvek operem lubenicu praškom za sudove pre nego isečem. Do sad, da kucnem u drvo...Šalu na stranu hara neki letnji virus.
Opreznost je majka mudrosti