Turbo Slank

• Začetnik teme Začetnik teme Madame Bovari
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja vam savetujem da NISTA iz ove pomenute kozmeticke kuce ne kupujete,posebno ne ono sto se maze ili konzumira na bilo koji nacin.Od ove kompanije jedino preporucujem figurice i svece jer su one jedino bezbedne po vase zdravlje.

E moram na ovo da se osvrnem..zar su ljudi stvarno toliko ograniceni da veruju u placene polustatiste koji reklamiraju razne proizvode za mrsavljenje..pa i meni da plate rekao bih da je od te i te magle iako nije..dam stare slike i naivni veruju..ako neko ima nameru na taj nacin reklamirati uz garancije da taj proizvod deluje..onda ce ga dati dzabe i pratiti sve vreme napredak da bi imao validan dokaz da to deluje..nego su svi redom preko preporuke kupili proizvod i prezadovoljni su..a niko se ne zapita na koji nacin su proizvodjaci dosli posle do tih istih ljudi da bi ih reklamirali

recimo da na određeni način poznajem jednu od osoba koje su reklamirale tš
ta osoba jeste smršala onoliko koliko kaže u reklami-morala je zbog hiruške intervencije, ali ono što u reklami ne kaže jeste da je gladovala, bukvalno, jer to je bio jedini način da brzo smrša...

ne znam da li je efekat taj koji se reklamira, ali ga drugarica uzima jer samo sa njim ima redovnu stolicu :)
koliko znam, nije smršala ni gram, ali je zato redovan posetilac wc-a :)

recimo da na određeni način poznajem jednu od osoba koje su reklamirale tš
ta osoba jeste smršala onoliko koliko kaže u reklami-morala je zbog hiruške intervencije, ali ono što u reklami ne kaže jeste da je gladovala, bukvalno, jer to je bio jedini način da brzo smrša...

Pa naravno da gladuje ne postoji nista sto topi salo godinama nagomilavano..ili sad ide reklama za 3 nedelje do savrsene linije:evil:i to je kao univerzalno provereno za nekog ko ima 5 kg viska i onog koji ima 40..budale

Ja vam savetujem da NISTA iz ove pomenute kozmeticke kuce ne kupujete,posebno ne ono sto se maze ili konzumira na bilo koji nacin.Od ove kompanije jedino preporucujem figurice i svece jer su one jedino bezbedne po vase zdravlje.

zasto?imas li neke proverene informacije?i meni deluje sve sumljivo.opekla sam se sa tabletama za mrsavljenje.ni pola grama nisam skinula.

Ma Božen je bzvz. Moja svekrva je pila Turbo Šlank mesecima i ništa. Meni je pomogao Citrax, pila sam ga par meseci i smršala sam 15ak kg. Mada kažu da reakcija nije ista kod svih, zavisi od dosta faktora, meni je baš pomoglo...

Ma Božen je bzvz. Moja svekrva je pila Turbo Šlank mesecima i ništa. Meni je pomogao Citrax, pila sam ga par meseci i smršala sam 15ak kg. Mada kažu da reakcija nije ista kod svih, zavisi od dosta faktora, meni je baš pomoglo...

Poznajem devojku koja je pila neke tablete za mrsavljenje, ne znam kako se zovu, ali pomazu kao brzo izbacivanje vode iz organizma i devojka je unistila zdravlje! Ali ozbiljno. Stradali su joj bubrezi, uopste skoro da ne obavljaju funkciju, bez tih tableta uopste ne moze da urinira. Bila je strasno navucena na njih, sada je smanjila na par dnevno da bi mogla koliko toliko da funkcionise. Sada obilazi doktore i u velikom je problemu.

Poznajem devojku koja je pila neke tablete za mrsavljenje, ne znam kako se zovu, ali pomazu kao brzo izbacivanje vode iz organizma i devojka je unistila zdravlje! Ali ozbiljno. Stradali su joj bubrezi, uopste skoro da ne obavljaju funkciju, bez tih tableta uopste ne moze da urinira. Bila je strasno navucena na njih, sada je smanjila na par dnevno da bi mogla koliko toliko da funkcionise. Sada obilazi doktore i u velikom je problemu.

Групни назив за такву врсту лекова је Диуретици. Користе се за избацивање претеране количине воде из организма.
Најчешће се користе сами или у комбинацији са другим лековима код повећаног крвног притиска,обољења бубрега,итд...

Делују преко бубрега тако што појачавају излучивање електролита,електролите прати избацивање воде...организам дехидрира...

Девојка није смршала, већ дехидрирала,пореметио јој се рад бубрега и сада је баш у проблему...

Суштина је да не постоји чаробна пилула за смањење телесне тежине...

Смањити унос калорија, појачати физичку активност и живети тако стално...

Не решавају проблем пилуле и дијете већ промена начина живота..:)

Back