Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li naborana koza bradavice moze da znaci nesto? Na obe bradavice imam kao neke mini bubiljice koje se ne vide i ne osete kada je sve ok, ali kada se bradavica nabora onda se pokazu...
I GDE da odem na pregled dojki? Da li moram kod lekara opste prakse po uput ili???????????????????????
Da li naborana koza bradavice moze da znaci nesto? Na obe bradavice imam kao neke mini bubiljice koje se ne vide i ne osete kada je sve ok, ali kada se bradavica nabora onda se pokazu...
I GDE da odem na pregled dojki? Da li moram kod lekara opste prakse po uput ili???????????????????????
Zelim samo jedno pitanje da postavim, pomalo je i psihijatrijsko ali sam ga postavio ovde jer je vezano bas za tumor.. Dakle, da li je moguce imati tumor na mozgu na osnovu cinjenice da samo malo boli glava (vise od nervoze i straha jer je vec posjecen psihijatar i poslao kod ORL i Oftamologa) A inace krvna slika super, pregled ORL uredan, pregled kod oftamologa takodje uredan, i jos pojedini nalazi koji su radjeni dobri. Molim za brz odgovor, pozdrav
moguce je.
nalazi mogu da budu i pogresno interpretirani tako da je moguce da se cak i iza minimalne glavobolje krije tumor mozga![]()