Тumor na mozgu . ?

Hehe, nisam, ne planiramo jos... :) Imam i bol u predelu sinusa vec duze vreme, nos mi je konstantno zapusen, ponekad se "otpusi" na nedelju dana i opet. Mozda su sinusi!? Muce me duze vreme... Kada tresem nos imam ponekad-ne uvek pomalo kao krvi u sekretu koji izbacujem, verovatno od stalnog duvanja i stavljanja kapi za nos. Danas planiram da posetim ORL, da vidim da li je sa te strane sve ok, pa ako jeste idemo dalje... :) Sada se tripujem da nije tumor sinusa. :/ Ja i moji tripovi... :/

Dok ne razjasnim sta je, necu moci da budem mirna. E kad sve ispregledam i dace Bog da bude u redu sve onda cu moci da odmorim od ovih misli, Uh... A prekjuce bila kod dr u drzavnoj naravno, bili zauzeti termini svi i za prekjuce i juce i tek danas u pola 5 idem. Ahh nase zdravstvo. :( Veliki pozdrav.

E sada sam se uplasila kada sam ovo ovde procitala. Verovatno sam paranoicna, ali meni se vec mesec dana iz cista mira ponekad vrti u glavi, narocito sam se jednom uplasila u kupatilu kada nisam mogla da izadjem iz kade jer sam sve videla duplo. Odbila sam to na premor ali traje uz to vec par dana me i boli glava... itd. A upravo sam polozila ispit iz ratioterapije i verovatno da umisljam, zar ne ..... :?:

ne treba se plašiti unaprijed ali ni čekati. KONTROLA

Mary, ne smes tako da razmisljas, takve misli moras odmah da prepoznas, to su katastroficne misli, jedan vid kognitivnih iskrivljenja. Odmah takve misli blokiraj i koliko god da su jake i uverljive, moras svesno da ih se odrices i da ih ne prihvatas, jer znas zasto se one javljaju.....Ne zbog realnog organskog razloga nego zbog anksioznosti.

Znam bRu zLi, znam sve...ali necu o tome... Ne zelim da razmisljam o anksioznosti uopste, bezim od nje veeelikim korakom. Dr mi dao da snimim sinuse i da odem kod ocnog...sto sam i ocekivala. Ono sto ja imam nisu ni vrtoglavice, nego samo malo neki cudan osecaj u glavi kod kojeg ne mogu mirno da sedim jer se kao ljuljam levo-desno. U stvari se ne ljuljam, obracala sam paznju, nego mi je tako nesto u glavi, kao neka nesigurnost. To je-anksioznost, znam... Ali ne zelim to da prihvatim. z:((z:((z:((z:((z:((z:((z:((z:((z:((

Snimala sinuse, pise sledece: Smanjena transparencija frontalnih sinusa. Nisam bila kod dr, po mojoj nekoj proceni ima dosta sekreta i upala je neka. :) Ali videcu sa dr. Uglavnom, boli glava verovatno zbog toga i muti mi se isto zbog toga verovatno. :) Pozdravljam vas i idem sa teme. :)

Naime, imam 23 godine. Udata sam, imam dete od godinu i po dana. Pre tri meseca pocela sam da radim, radim posao zbog kojeg sam celo radno vreme ipred kompjutera i na telefonu. Malo spavam, imam dosta obaveza, pre nekoliko dana je poceo da mi se muti vid, glava me retko kad boli, imam vrtoglavice blage ponekad i nista vise od simptoma. Krna slika mi je super, radila sam je bas zbog vrtoglavica. Hipohondar sam veliki, odmah mislim na najgore. Po mom razmisljanju prebolela sam i imala sam sve moguce bolesti, cim me nesto zaboli ja mislim na najgore. Da li ovi simptomi mogu ukazivati na tumor na mozgu? :/ Unapred hvala, pozdrav!
imam slicni problem ali gore,imam bolove na potiljku levoj strani mozga i vrtoglavice,bolovi mogu biti tupi,ostri a ponekad kao da zari

Back