TUMAČENJE DATUMA ROĐENJA...

25.10.1984.22:55, datum i vrijeme mog rodjenja, vec mi je radjena natalna karta i saznala sam uglavnom dosta o sebi, mnoge stvari koje sam vec znala ali kako sam i sama zainteresovanja za astrologiju to me nekako nije zadovoljilo, mene interesuje nesto vezano za dogadjaje koji ce se desiti, ako vam budem imalo interesantna za analizu, posaljite mi nesto interesantno, sa jednim momkom sam dugo, namjeravam ostati s njim, ne znam da li cu, sta vi mislite. Skorpija/ lav

Imam ja jos pitanja ali hvala u svakom slucaju za sve
veliki pozzzz

Dobar dan Emily zelim samo da te pozdravim i izvini ako te uznemiravam,imam jedno pitanje i volila bi da mi kazes,jer uvjek si mi rekla tacno,e pa sad me zanima moj posao dakle imam jaku zelju da zavrsim kurs za frizera to mi je zivotna zelja da budem dobar frizer,e pa zanima me dal cu ja to moci upisati i zavrsiti i dal cu kasnije moci samostalno da radim,mislim mozda je ovo bezveze i mozda te zamaram s ovim pitanjem ali volila bi da mi kazes nesto poblize,jako mi je stalo da uspijem u tome.Dakle rodjena sam 07.11.1986.god
Molim te ako nadjes slobodnog vremena odgovori mi ako moze.
Unaprijed zahvaljujem.

GABRIELICA....

VELIKI POZDRAV!!!!

Našao na netu i po knjigama tumačenje datuma rođenja u tri kategorije..
PRIMER:

27.12.1975 - 3 + 4= 7 ličmi broj
27.12 = 2+7+1+2 = 9+3=12 =1 + 2= 3 bioritmički broj
1975 - 1+9+7+5=10+12=22 = 2+2=4 generacijski broj

Spojene su četiri teme:
1..Tumačenje datuma rođenja 1.2 i 3
2..Tumačenje datuma rođenja - lični broj..

Možete na ovoj temi takođe:

1...Računati uporedno slaganje vas i vašeg partnera
(ostavite datum rođenja ako niste upoznati sa temom pa ću ja
izračunati)

2.. Preko ličnog broja ispisati prošli život(mogućnosti)

3...Pisati o vašem ličnom broju...

4..pošto su 4 teme spojene u jednu sve što ne budete mogli da nađete
kao odgovor za vas ,dopuniću ponovo..
5...Sve što su ove 4 teme imale u naslovu radim u jednoj..

molim tumacenje za 595

ne ne ne 584 :) greska

kad bih znao ceo datum??----

---5 -bioritam ili karakterni---merkur--snalažljiv,pričljiv,radoznao,komunikativan,veseo ,nemiran,mladalački duh željan znanja,voli promene,dobar trgovac,učenik i učitelj,knigovođa,muzičar ,slikar,pisac,ali i dobar zanatlija koji stvara rukama...
---8- fizički ,ili generaciski-- mars i pluton--pati od bolesti glave,sunusa,vratnih pršljenova, i visokog pritiska,puno gvožđa ,visoka temperatura,buran temperament,urinarni problemi..
---4--lični--saturn--karmički-otežavajući,uvek sa velikim trudom i čekanjem postiže željene ciljeve u životu,konzervativan,ozbiljan i pouzdan,istrajan radnik,puno polaže na porodičnu tradiciju..

Back