- Poruka
- 16.674
hvala veliko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da li moze i za mene draga Emilly.
08.11.1983.
Hvala tebi jos jednom Emily2,i izvinjavam se sto te stalno zamaram nekim pitanjima.Hvala jos jednom.
VELIKI POZDRAV OD GABRIELICE
Od Boga budi blagoslovena!
29.04.1959. Da li me u ovoj godini ocekuju promene'; posla, stanbenog prostora? A ocekujem i okoncanje sudskog spora, nadam se u moju korist.

nije za mene datum rodjenja njen 19.12.1966 a njegov 23.3.1947, ako moze tumacenje molim te
dobro vece
ne znam da li je moguce ali da li mogu dobiti tumacenje?
moj je 26.09.1986. a njegov 07.05.1985...
a moram jo da zamolim ako je mogu tumacenje posebno mog,posebno zajednicnog,ako je moguce,ako nije...onda ,samo ono sto je moguce
hvala unapred![]()
Jel moze nesto za moju rodicu...6.10.1970,a on 15.12.1966.Brak je u velikoj krizi,hoce li opstati......HVALA.
Ovo je dosta teska i ozbiljna veza,u kojoj ce biti mnogo otezanja i zapravo vi ste sudbinski vezani,sto znaci da se mozete svadjati i razilaziti ali opet cete se vracati jedno drugom,pa makar nakon 20,30,40 god.
Neko ce u ovoj vezi biti blokiran,iskoriscavan,pa i finansijski,mimo svoje volje,i tu nece moci nista da se promeni.U ovom odnosu nema stabilnosti,neko ce morati da trpi i da bude zrtva..
Potrebno je veliko strpljenje i velika tolerancija,kao i to da jedno drugo prihvatite apsolutno takvim kakvi ste,da bi se u vezi stvorio kakav-takav sklad.
Inace ti si velika zavodnica za suprotan pol,pa to vrlo cesto koristis,medjutim ta privlacnost koju posedujes cesto je glavni uzrok problema i nesreca u tvom zivotu.
Pri tom si jako sarmantna,lepa i mladolika i takva ces ostati i u kasnijim godinama.
Ali si i veliki materijalista,pa budi jako oprezna pri novcanim investicijama.Celog zivota ce u tebi ostati hedonisticka crta i glad za uzicima i materijalnim vrednostima.Imas jako mocnog andjela cuvara i moras strogo voditi racuna da u zivotu sve radis posteno,u suprotnom,budes li pokusala samo da "smuvas" nesto,obice ti se o glavu visestruko.
Odredjeno ti je da te kroz zivot prati sreca,pomoc ces imati od autoriteta ili prijatelja i vrlo visok polozaj-ali tek u drugoj polovini zivota.
Veliki oprez sa porocima-pogotovo sa alkoholom i kockom(na bilo kom zivotnom polju)!!!
hvala za ovo...
ops: 

10.06.1986 14.05h. Sta me ocekuje u ovoj godini sto se tice studiranja, i zdravlja? Unapred zahvalan:-)