TUMAČENJE DATUMA ROĐENJA...

832
Ovo je vrlo interesantna kombinacija brojeva gde je dominantna osmica koja je ekvivalent planete Mars. Osmica vam donosi energiju, elan, hrabrost, ambiciju, ali i neprijatelje, ozlede, manje nesreće, istrajnost i borbeni duh. U stanju ste da kada je to potrebno „sečete kao sabljom“, jer zastupate istinu i pravdu. Kada ste u pravu i branite pravdu ne treba vas dirati. Uvrede ne zaboravljate lako. Vrlo ste okretnog duha i ne verujete u „ne mogu“. To vam daje mogućnost da radite u vojsci ili da budete dobar sportista. Do uspeha dolazite kroz veliku borbu i hrabrost. Snaga vam je često pomešana sa agresivnošću. Harizma vam je vrlo izražena kao i seksualna energija. Čuvajte se da ne reagujete iz svoje animalne prirode pogotovo kada je želja za seksualnim prohtevima. Mogli biste da budete izuzetan hirurg, oružar, ali i dobar inovator. Čuvajte se upala i opekotina. Ova osmica u bioritmu vam ukazuje da imate dobrog Anđela čuvara koji će vam uvek pomoći kada radite sve ono što je pošteno i ispravno. U suprotnom vas napušta i tada vaš život može da skrene ka kriminalu. Toga se čuvajte, sa tog puta nema povratka. Dvojka u ličnom broju može često da napravi blokade na vašem životnom putu. Najgore je što vi sami sebe možete da izblokirate, najčešće kada su emocije prisutne u bilo kom segmentu života. Vi se trudite da svima budete od pomoći, i da se svima nađete onda kada je pomoć najpotrebnija. Drugi vam to ne vraćaju istom merom, naprotiv, od takvih „prijatelja“ pravite ljude koji vam zavide, a razočarenje je samo vaše. Ukoliko dobro usmerite život možete da dođete do velikog uspeha, jer godina u kojoj ste rođeni je bila godina Jupitera koji može da vam da velike uspehe, položaj, ugled, čast i vlast i uopšte sreću ukoliko svoj život u skladu sa osmicom osmislite na pozitivan način..

944
Vaša kombinacija devetke u bioritmu, četvorke u generacijskom broju i četvorke u ličnom broju, daju pojačano otežanje, jer imate duplu četvorku. Vi ne samo da ste uzeli svojim rođenjem na sebe da platite karmički dug svih svojih predaka, vi vučete prokletstvo i u pojavnom obliku što vam daje četvorka u generacijskom broju. Vaš život neće biti ni malo lak, jer ćete čitavog života plaćati tuđe grehe. Ovo je prokletstvo i karma koja traje jako dugo i verovatno da se sve to desilo u nekoj dalekoj prošlosti. Nažalost mi ne možemo da biramo svoje pretke, ali smo birali u kojoj porodici ćemo da se rodimo. Toga danas nismo svesni i vi sigurno dosta teško podnosite svoju situaciju. Ovakva kombinacija ne treba da vas obeshrabri, bez obzira na otežanja i probleme koje ćete nositi i plaćati na svom životnom putu. Možete da postignete veoma visoke rezultate ukoliko vam životna deviza bude rad, red i disciplina. Budući da je ovo teška i opterećujuća karma vama je potrebna velika istrajnost do rezultata. Možete da ostvarite vrlo lepu karijeru ako vam život bude osmišljen na temeljima tradicije. Devetka u bioritmu vas zatvara za sve uticaje sa strane. Vama je nemoguće pomoći, jer vi pomoć ne prihvatate i ne tražite je. Iz vas je teško izvući da uopšte imate neki problem, jer vi sve to držite u sebi. Ukoliko ne nađete zaista dobrog prijatelja ili iskrenog rođaka na koga možete da se oslonite, vaš život će biti mnogo teži nego što možete i da zamislite. Devetka vam daje moć predosećaja. No vi se plašite da to koristite, jer mislite da predosećate samo loše stvari u životu. Nije istina, vi znate da nije tako, ali vam je lakše da budete žrtva. Vaši snovi su vrlo interesantni kad ih se sećate. Naučite da tumačite snove i oni će uskoro postati vaše vizije budućnosti. Vama bi najbolje bilo da se bavite građevinom. Dizajn i računovodstvo su takođe poslovi gde biste vi imali uspeha. Interesantno je to što biste najviše postigli ako biste se bavili zemljoradnjom. Verovatno bi se tada držali svakog zacrtanog plana do završetka posla. Sposobni ste da pronađete uvek nove puteve kojima biste mogli da prosperirate..

... mislila sam da znate, ovo sam slučajno bacila pogled ovde čisto da vidim dokle ste stigli sa pričom ... ako se već bavimo i numerologijom, ovo je jako bitno jer lako može doći do zabune oko toga koji je koji broj - lični, generacijski, bioritamski (naravno, ako nema datuma da se proveri). Obratite pažnju :wink:

Mady:
evo prof Grof ja sam veoooma radoznala - osoba rodjena 14.01.1979. je kog pola? i moze li se odrediti pol deteta koje ce se tek roditi na osnovu datuma rodjenja roditelja? jer ne znamo kada ce se roditi a termin je 16.02. ili 17.02. pa moze to biti i ranije i kasnije... a ultrazvuk ne daje bas ujednacene rezulate

@Mady............., upravo to mi treba, datumi rođenja roditelja i pokušaću da pogodim.....

I za prvi datum se isto odnosi , treba i datumi rođenja roditelja.........

prof.Grof:
Žensko........, mada nisam sasvim siguran. Na granici je kada se polovi određuju!!!

HVALAAA!!!
ok, a sada ono sto me vise zanima - roditelji su 03.10.1973. i 14.01.1979. a kao sto rekoh termin je, kako lekari kazu 16.02. ili 17.02. mada eto, moze svakog dana da se desi :)
a mene zanima sta kazu podaci roditelja - sta ce biti devojcica ili decak...

Mady:
HVALAAA!!!
ok, a sada ono sto me vise zanima - roditelji su 03.10.1973. i 14.01.1979. a kao sto rekoh termin je, kako lekari kazu 16.02. ili 17.02. mada eto, moze svakog dana da se desi :)

Mislim da mogu već da smišljaju lepo muško ime.......
I samo neka sve prođe u najboljem redu.Toliko od mene i pozdrav :wink: ...!!

p.s. Koliko sam opterećen onim Martijem, odmah mi palo na pamet ime Martin . Ne , ja definitivno nisam normalan :lol: :lol: :lol:

Mady:
HVALAAA!!!

Super, ako bude 17.02. imaće rođendan kad i Axl Rose (G'n'R) ... Sreća mamina :lol:
Pozdrav, Mady :wink:

Back