TUMAČENJE DATUMA ROĐENJA...

Strelac...tu je strpljenje i omedjenost rokovima katastrofalna, a još ako se uzme u obzir moguća pripadnost "ZMIJONOŠAMA", to je tek POTOP! Paaa, kako onda to što sam žena, može biti od značaja, u odnosu na
sve one minuse koje imam u životu od prvog dana, ODNOSNO NOĆI (RODJ. 23:55)?!? :dontunderstand:

Poslednja izmena:
hello svima...

nesto me muci vezano za numerologiju... elem, ako prilikom izrade natalne karte koristimo podatke kao sto su: datum, VREME i MESTO rodjenja, a u numerologiji samo datum, da li to znaci da je astrologija preciznija od numerologije? Izvinjavam se na ovakvom pitanju, ne zelim nikoga da uvredim, ali ako se milioni ljudi svedu na jedan od 9 brojeva, zar to nije onda preuopsteno?

Pretpostavljam da u numerologiji ima jos necega i ako ima, volela bih da saznam sta je to.

Pozz

Pozdrav Psihologue......drago mi je sto se napokon vratio .....moj datum je 01.07.1977. znaci bioritamski broj 8 generacijski broj 6 i licni broj 5.....njegov je 30.07.1978. bioritamski broj 1 generacijski broj 7 i licni broj 8 ....Da li mozes reci nesto o ovoj kombinaciji?

Moj datum je 22.09.1980.
Hvala unaprijed!

Iako, ne znam kako ta numerologija djeluje. Moja prijateljica rođena je isti dan i datum, pa je potpuno drugačija od mene i stremi drugim stvarima u životu. Kužim da je to zbog podznaka i drugog sata rođenja, dakle, gleda li se u numerologiji i sat rođenja?

Ako neko bude voljan : 27.07.1989.g.Moj datum :)

Cao Lilith89 evo ovako;

Tvoj licni broj je 7
Sedam je još jedan zvezdani broj, a osobe sa ovim licnim brojem imaju kvalitet usamljenika. Oni moraju da nauče da veruju. Ako nemaju vere imace tendenciju da postanu veoma cinični i da beže kroz drogu, alkohol ili posao. Oni imaju ljubav prema prirodnim lepotama: okeanima, drvecem, biljkama, cvećem, itd. .

Sedmice su misteriozni ljudi i tako žele da ostanu. Osobe kojoj je Životni Put broj 7 su mislioci, intelektualni, analitičke ličnosti, intuitivni, povučeni, imaju prirodnu sklonost ka duhovnim stvarima, usamljenici, pesimisti, tajnoviti i nesigurni. Tražite istinu i mudrost u svemu što radite, i tražite odgovore izmedju redova. Vi ste perfekcionista i očekujete isto od ljudi oko vas.

Zato što vam najviše odgovara da ste sami, rado bi zamenili život pun obaveza i stresa za mirnu samoću. 7 je duhovni broj, i većina sedmica su skloni duhovnim traganjima.

Vaša želja da budete sami može da oteža bliske odnose sa drugima. Dok cenite vašu nezavisnost često se osećate usamljeno ili izolovano, jer vam nedostaje bliskost sa drugima. Ako provodite mnogo vremena sami, možete izgubiti obzira prema drugima i postati nefleksibilna ličnost. Jedan od izazova za vas je da pronađete ravnotežu u održavanju vaše samoće da nebi postali potpuno izolovani. Sedam predstavlja duhovni fokus, analizu, originalnost, nezavisnost; Ljudi oko vas često osećaju kao da vas ne znaju, vide vas kao misteriju, a neki mogu da vas vide kao ekscentrične.

Broj 7 je broj veće svesti i širi tačke gledišta. Vaša lekcija je da se naučite da vidite obe strane medalje.
Evo nekih od ključnih tačaka koje će vam pomoci na životnom putu ...

Možda se plašite visine, ali je vaše srce uzdignuto kao orao. Verovatno ćete uvek videti šire nego većina oko vas, što može dovesti do nedostatka pažnje na detalje. Nemojte ignorisati detalje.

Drugi način da se opiše vaš pogled na život je da ste često u kontaktu sa "silom". Energije u svetu mogu izgledati kao jezero sa mirnom vodom. Ali ako pogledate bolje površinu vode, svaki mali talas ce biti izazvan mogućnostima koji ce biti na dohvatu ruke.

Imate stabilno jezgro, ali spolja izgledate vašim prijateljima i porodici totalno drugacije. Verovatno cete imati više karijera tokom vašeg života, ili ćete pak pronaći način da se razlikuje i osvežavate dok radite. Ako ste vlasnik restorana, Meni bi verovatno menjali mesečno, čak i dnevno.

Pretvorite svoj sledeci odmor u mini avanturu ili naučnu ekspediciju. Uzmite kurs nečega što ste oduvek želeli da nauče i utopite se u njemu. Ili, posetite mesto za koje ste oduvek bili radoznali i prepustite se u avanturu.

Postoji šansa da zavolite učenje o letenju.

Back