TUMAČENJE DATUMA ROĐENJA...

Psihologue:
Broj 5 sa brojem 8
Bez obzira na količinu hemije koja se stvorila za ovu vezu tvrdim ne nikako. Možete samo da žalite ako dozvolite da se osećanja zahuktaju jer ovo je veza koja je osuđena na propast. Ako radite posao opet vam kažem ne jer i ako ste oboje kao jedinke svako u svom poslu dobri zajedništvo bi dovelo do kraha poslovnih poduhvata.

PETlCE I OSMICE: Ove dve osobe ne bi trebalo da ulaze u vezu, jer iako mogu biti drugovi, pa čak i prijatelji, jer Osmica će podcenjivati partnera i neće sa njim sarađivati otvorenog srca. Zato bi Petica trebala da izbjegava ovog partnera i u bilo kakvom poslu. To vazi naročito ako je međusobna aktivnost skopčana sa rizikom, a tek NIKAKO ZA BRAK - pa čak treba i izbegavati druženje. Osmica je nezainteresovana i kočeća. A Petica je neozbiljna, pa bi trebalo da se izbegnu.

Hvala na odgovoru!!! :grin:

797
U ovoj kombinaciji 797 imamo dve sedmice i ona je nosilac vaše kombinacije brojeva. Vi ćete se uvek nalaziti u neobičnom položaju, jer će vaša gledišta i vaše mišljenje uvek biti drugačiji ne samo od vaše porodice već i od vaših predaka. Vi posedujete izuzetnu unutrašnju snagu, mudrost i izuzetnu posvećenost. Tako i završavate sve ono što zahteva čvrstu veru. Sa vašim sedmicama vama je dato da uđete u uzvišene oblasti postojanja, one su vaš zrak ka njima. Posedujete stazu ka višem znanju i razumevanju. Umete da čuvate tajnu, skupljate informacije i izuzetno analizirate prikupljeno, posedujete i brilijantan um i veliku inteligencju. Umete da budete i skeptik, jer sumnjate u većinu stvari i nemojte se pitati zašto ste drugačiji od ostalih. Teško ćete tražiti pomoć od drugih. Radićete to sami u sebi, i pre ćete to sa sobom rešiti. Dok ste bili dete, najčešće ste se osećali usamljeno i ako ste se osećali odbačeno, često ste se i sami odvajali od drugih. Okolini nije lako sa vama, vama još teže sa sobom. Nadam se da ste do sada shvatili značaj svoje uloge u životu. Pre ove reinkarnacije, vi ste proveli mnogo života u prikupljanju znanja i mudrosti koje danas imate, uvek spremni za momenat kad vam to bude zatrebalo. Često ste kao mlađi imali sumnje u veru i spoznaju Boga i Neba. Već u srednjim godinama imate potpuno poverenje u veru. Tada počinjete da delite svoje tajno znanje sa celim čovečanstvom. To je nešto što naprosto morate i nešto od čega ne možete da pobegnete. Planeta Uran vam je kao vladalac broja sedam dala slobodarski duh i stvaralačku volju da možete da stanete na svetlu stranu života. Već ste i uvek ćete vršiti sva pravila života. Osim izuzetno jake intuicije, imate i moć predosećaja. Vaši snovi su vrlo interesantni kada ih se sećate, i ako naučite da ih tumačite mogu postati i vizije budućnosti. Vama je nemoguće pomoći, jer ste veoma zatvoreni i ne dozvoljavate nikome da uđe u to carstvo koje se zove ja. Ne zaboravite da u svetovnom životu nasleđujete sve od imetka do bolesti. Možete da očekujete da se razbolite od svega od čega su bolovali vaši preci. Jedino što vam je ozbiljno aspektovano kao devetki u bioritmu su kičma i stopala. To što nemate visoku temperaturu nemojte shvatiti kao potencijal zdravlja. Vi imate malo belih krvnih zrnaca i nemate vojsku koja bi krenula u odbranu organizma. Obratite pažnju na hipofizu kao i na nervna vlakna. Vi sigurno na telu imate bar jedan ili više mladeža ili bradavica, to ne dirajte, jer svaki od tih mladeža može da bude potencijalni tumorčić.

ja sam maloprije pročitala ono šta piše za ljude četvorke i moram reći da tu uopće nema istine. ja sam četvorka i veliki sam optimista, uopće nisam hladna ni rezervirana...tamo još piše i da četvorke brzo ostare duhom. ja sam u podznaku blizanac a za to sam negdje pričitala da dugo ostaju mladi duhom...kome sad vjerovati? I inače više manje sve šta piše za četvorke je kontradiktorno onome šta moj podznak govori o meni(i šta se meni čini da je točno), pa gdje onda leži istina? na pola puta?

292
Ovde imamo dve dvojke koje pojačavaju značaj dvojki. Rođeni pod vladavinom dvojke vi ste sanjari, često nestalni, od života pravite ponekad imaginaciju i iluziju. „Darovi“ koje ste dobili od dvojke su večita nesigurnost, neodlučnost, ali i maštovitost, emotivnost i nadasve senzualnost. Nažalost, nemate jaku volju, ali se na vas ne može tako lako uticati, jer vas devetka u generacijskom broju štiti od mnogih negativnih uticaja.Kod vas je izuzetno izražena moć instikta, tj. šestog čula koje imaju samo životinje, a ljudi su odavno izgubili. Vi ste imali sreće da vas muza astrologije obdari tom mističnom moći, pa vremenom možete postati i vidoviti. Devetka u generacijskom broju vam daje moć predosećaja, i vaši snovi kada ih se sećate su vrlo interesantni. Ako naučite da ih tumačite mogu da budu i vizije budućnosti. Skromni ste, alii i ćudljivi. Umete da budete bezvoljni i plašite se da se upustite u „bitku“. Zato i volite usamljenost i miran život. Vaši srećni brojevi jesu 2 i 7. Dobar dan vam je ponedeljak. Mesec izuzetno utiče na vas i u doba Meseca, vi ste uzbuđeni, zaneseni i niste sposobni ni za kakve praktične poslove. Tada ste neodlučni, okrenuti svojim snovima i mašti. Duša vam je divna, iako ste večiti melanholik i sanjar, tako da ste promenljivi i usporeni. Vi naprosto nasleđujete sve, od imetka do bolest. Ako ste muškarac vodite računa o mladežima ili bradavicama na telu, a ako ste žena aspektovano vam je područje materice i jajnika, i u toku života može doći do pojave mioma i cisti.

325
Vaš život je posvećen drugima, i trudite se da svakome pomognete, kome je pomoć potrebna. Vas ne treba ni zamoliti za pomoć, vi to uradite sami nesebično nudeći svoje rame kao i svoje imanje. Zato dolazite u situaciju da vas ljudi često razočaraju, a patnja bude samo vaša. Umete da navučete masku na lice i da izgledate mnogo strožije nego što to jeste, upravo da ne biste bili povređeni. Bioritam trojke koji je ekvivalent planete Jupiter daje velikodušnu, pravednu, dobronamernu, a nadasve slobodnu osobu. Vaš izgled je aristokratski i verovatno su neki vaši preci imali „plave krvi“. Ako budete pravilno upotrebili peticu u ličnom broju i vladali se po njenim zakonitostima, trojka u bioritmu svakih devet godina može vam doneti uspehe, bogatstvo, dostojanstvo i sreću uopšte. Petica u ličnom broju traži putovanja i slobodu, a trojka u bioritmu i dvojka u generacijskom broju ne žele promene i vezuju se za mesto u kome su rođene i odrasle. Nemojte se vezivati za svoj rodni dom, naprotiv, raširite krila i probajte da poletite u bolju budućnost. Instikt, tu čudesnu moć šestog čula dala vam je dvojka u generacijskom broju, te probajte da se vladate po pravilima koja vam ona nagoveštava. Poslušajte uvek svoj instikt, jer će vas on često spasiti mnogih neugodnih situacija. Izbeći ćete i sve vrste tragedija ako se nađu na vašem životnom putu. Vama je sloboda na prvom mestu, a sloboda bez obzira koliko je dragocena odvodi u usamljenost sopstvenog bitisanja. Potražite u nečijem srcu mesta za sebe, a svoje otvorite širom i pustite neko drago biće da sa vama proživi život. U suprotnom možete ostati sami i od svoje slobode tada ćete imati samo tugu. Probajte da smirite svoj solar, jer vam je od bolesti koje mogu da vas prate u životu aspektovan upravo želudac i probava. Grudi su takođe nešto od čega možete da imate problema u životu. Sve drugo može da bude izazvano psihosomatskim reakcijama solara od banalnih stvari kao što je povraćanje, pa do ozbiljnijeg oboljenja želuca.

Back