TUMAČENJE DATUMA ROĐENJA...

Moze samo ako ispishesh datum ceo

Ja ispisah,ali odgovora nema...Dobri izgovori para vrede...Mislim da to nije lepo od Vas,sto drugim ljudima govorite da ispisuju datume,pa sada nema ceo,pa vam fali ono,pa pada konekcija i sl,pa se pojavite opet nekog vremena da opet kazete neki izgovor..Ja se odricem svog pitanja,koje sam najmanje postavila 2 puta,krajnje uljudno i ljubazno...jeste da je vasa dobra volja da na iste dajete odgovor,ali ako ste zauzeti ili ne zelite da ih dajete nije ni lepo da tako radite,kao sto je gore navedeno i smatrajte moje pitanje povucenim. kakve sam ja srece,pasce Vam opet konekcija ili nisam dala ceo datum...Neka dobijem i opomenu,ako treba zbog ovoga,mislim da niste fer i da to nije lepo kako radite...Hvala.

Poslednja izmena:
Ja ispisah,ali odgovora nema...Dobri izgovori para vrede...Mislim da to nije lepo od Vas,sto drugim ljudima govorite da ispisuju datume,pa sada nema ceo,pa vam fali ono,pa pada konekcija i sl,pa se pojavite opet nekog vremena da opet kazete neki izgovor..Ja se odricem svog zahteva i smatrajte ga povucenim. Neka dobijem i opomenu,ako treba zbog ovoga,mislim da niste fer i da to nije lepo...Hvala.

ne nerviraj se...;) znas koliko zahteva covek prima...:lol: ne moze da postigne..:lol:

You Are a Despot

You're dominant and powerful. You always need to be in charge.
While others respect your competence, you can be a bit of a dictator.
Hard working and serious, you never let yourself down.
You are exact and accurate - and you expect others to be the same way.

Your strength: You always get the job done

Your weakness: You're a perfectionist to a fault

Your power color: Gray

Your power symbol: Checkmark

Your power month: April
Pogodise skoro sve.:eek:

Back