interesuje me datum 20.12.1958
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nego 235
Muza numerologije podarila vam je dvojku za bioritmički broj i time vam dala instikt šestog čula. Imate dara da budete pisac ili umetnik jake stvaralačke mašte, što može da vam donese izuzetnu popularnost u javnom životu. Takođe vam daje sposobnost za taktičnost i diplomatiju. Trebalo bi da vam čitav život bude učenje i da pokušate da živite što smirenijim životom, iako osećate i tražite saradnju sa drugima. Posedujete izuzetne talente i vila suđenica na vašem rođenju bila vam je veoma naklonjena. Iskoristite svoje potencijale, jer kroz putovanja i emocije, u prevodu radeći ono što volite možete postići mnogo više nego drugi ljudi. Probajte da dok radite stvarate ili učite i ako vam momentalno ne ide od ruke ne blokirate sami sebe, jer onda od posla nema ništa, a vaši nervi stradaju. U časovima odmora bavite se nekom svojom meditacijom, jer će vam ona pomoći da se opustite i da orni krenete u nove poduhvate. Vera i spoznaja Boga će vam pomoći da razumete kako sebe tako i druge kao i svet oko sebe. Vaš život zbog dvojke u bioritmu a trojke u generacijskom broju se odvija više sudbinski nego kod drugih ljudi. Dolazićete u situaciju da vam sve krene napred, a onda odjednom se sve okrene, a da ničim to niste inicirali. Nemojte da vas to obeshrabri jer ćete za kratko vreme shvatiti zašto je to trebalo da bude tako i neće vam zadavati problema kada se to ponovo desi. Kada su bolesti u pitanju i vi kao i drugi ljudi imate svoje aspektovane zdravstvene probleme. U toku života dešavaće se da imate hladne ruke ili noge i da vam u kasnijim godinama trnu prsti. Nemojte se plašiti, to je problem sa arterijskom cirkulacijom. Ukoliko ne poštujete zakone života, a pogotovo ako ne izostavite potpuno alkohol iz upotrebe, aspektovani su vam jetra i pankreas. Obratite pažnju tokom života na kukove, stopala, desno uvo, žučnu kesu, bedra i gornji deo čela
ja da priznam, nemam iskustva sa numerologijom, ali necu odoleti da opostavim pitanjce za sebe.
kad ce da bude malko ljubavi i za mene?
6+4+1+9+7+8=35=8
6+4=10=1
1+9+7+8=25=7
sto bi trebalio biti 817?
fala veliko![]()
IMA NAS VISE KOJI POSTAVLJAMO PITANJA NEGO OVIH STO SU RASPOLOZENI DA ODGOVORE![]()
24.01.1985.
Bioritmicki - 3 2+4+0+1+1+9+8+5= 3
Licni - 7 2+4+0+1= 7
Generacijski -5 1+9+8+5= 5
znaci broj je
375
hvala!
Molim Vas tumacenje za osobu rodjenu 26.04.1981. Hvala!
Moze li kombinacija 375 i 871?
interesuje me datum 20.12.1958
20.09.1991.?
Unapred hvala...![]()
24.01.1985.
Licni - 7 2+4+0+1= 7
znaci broj je
375
hvala!
moze li datum 30.07.1980. hvala unapred
A meni![]()
please!
08.07.1968
unapred hvalaaaaaaaaa!
Psihologue imam jedno pitanjce... Ja sam 2 on je 7 (licni broj) to daje 9. Jel 9 bese karma ili sudbina ili sta vec? Ja sam 832 a on je 257.
licni 1
b 5
g 5
24.01.1985.
Licni - 7 2+4+0+1= 7
znaci broj je
375
hvala!
Moze li kombinacija 375 i 871?
moze li datum 30.07.1980. hvala unapred
Ovo je vrlo interesantna kombinacija gde vam jedinica u bioritmu daje moć liderstva, ali i kazuje da volite mnogo da analizirate i razmišljate. Sedmica u generacijskom broju pomaže da svojom intuicijom i duhovnošću koju posedujete možete da pratite svoj tok razmišljanja. Anđeo čuvar koga vam daje osmica u ličnom broju, biće vam od velike koristi, dokle god sve radite pošteno i dokle god ne pokušavate da bilo šta smuvate. Još dok ste bili dete zanimalo vas je sve što je novo, i uvek ste bili puni izazova za započinjanje novih avantura. Još kao dete mogli ste da rasturite tranzistor, sat ili nešto slično da vidite od čega je sastavljen, za šta se niste baš najbolje proveli od strane roditelja. Već tada ste imali smisao za inovacije, puni novih ideja. Kada vam Anđeo čuvar i vaše pošteno istupanje uz intuiciju koju imate, dakle kada vam sve to pomogne, vi jednostavno možete biti pionir ne samo svog vremena već i vremena koje dolazi. Vi se uvek trudite da preduzimate ono što je potrebno da biste izgradili sebe, ali i novo društvo. Dok to ne postignete vi posmatrate druge koji sve to čine, i učeći od njih stičete hrabrost i odlazite na svoj put novih saznanja. Kada proradi osmica kao Mars tada vaša priroda ne može da shvati šta znači pokoriti se običajima i moralnom pravu. Umete da budete tvrdoglavi i da kroz život idete glavom kroz zid. Idući kroz život bez određenih obrazaca vi slušate svoje unutrašnje Ja i glas Gospoda koji je svuda oko nas. Vrlo ste srećni kada uspete da nekome pomognete, a pogotovo kad neko ima koristi od vaše prosvećenosti i vašeg znanja. Probajte da svoje težište u svemu nađete u sopstvenom srcu i to će biti najveća nagrada koju sebi i drugima možete da ponudite. Probajte da u životu stojite čvrsto na obe noge i da živite hrabro bez obzira na okolnosti koje vas okružuju. Vi uvek do uspeha idete kroz veliku borbu i hrabrost. Vaša snaga je često pomešana sa agresivnošću. Seksualna energija vam je veoma izražena te se trudite da upravo ona ne upravlja animalnom prirodom. Kada je zdravlje u pitanju, vodite računa o visokomoždanim funkcijama i zglobovima. Ovo je jedino što vam je ozbiljno aspektovano, a sve drugo je prolaznog karaktera.ja da priznam, nemam iskustva sa numerologijom, ali necu odoleti da opostavim pitanjce za sebe.
kad ce da bude malko ljubavi i za mene?
6+4+1+9+7+8=35=8
6+4=10=1
1+9+7+8=25=7
sto bi trebalio biti 817?
fala veliko![]()