Tumacanje snova

bez rogova - uspjet će ti namjere

biti udaren od jarca - sreća

crni jarac - sramota

jarac - ljubavna zgoda

jarac kako pase - imat ćete opasne suparnike u jednom poslu

jarac s velikim rogovima - uspjeh

jesti jarca - očekuje vas veliki napor

klati jarca - ne dozvolite drugima da vode vaš posao

ljuti jarac - čuvajte se susjeda

zaklati jarca - ne budite toliko okrutni

crni jarac - sramota

jarac - ljubavna zgoda

Vid' njega:zcepanje:Prepisujes sanovnik:zper:

crni jarac - sramota

jarac - ljubavna zgoda

a sta ako sanjam kako pase crni jarac sa velikim rogovima koji me udari pa ja pobesnim, odsecem mu rogove a potom ga zakoljem :lol:

snovi su odraz podsvesti, onoga što nam se dešava... ne onoga što će se desiti. :roll:

Jeste, al' objasni mi onda ovo:
dve nedelje pred takmicenje (u pitanju je takmicenje muzickih skola), ja sanjam da smo drug i ja svako u svojoj kategoriji bili najgore plasirani. Kad se takmicenje zavrsilo, zapanjila sam se kad sam shvatila da smo oboje zavrsili na istom mestu :think: U cemu je sad tu fora? Nisam vidovita Zorka, al' mozda bih mogla da zgrnem pare na tarot i predvidjanje sudbine :mrgreen:

Jeste, al' objasni mi onda ovo:
dve nedelje pred takmicenje (u pitanju je takmicenje muzickih skola), ja sanjam da smo drug i ja svako u svojoj kategoriji bili najgore plasirani. Kad se takmicenje zavrsilo, zapanjila sam se kad sam shvatila da smo oboje zavrsili na istom mestu :think: U cemu je sad tu fora? Nisam vidovita Zorka, al' mozda bih mogla da zgrnem pare na tarot i predvidjanje sudbine :mrgreen:
To sto si sanjala takmicenje samo pokazuje da si bila zabrinuta za ishod takmicenja . To sto ste ti i drug zavrsili na istom mjestu je cista
slucajnost.Zasto bi slucajnost bila nesto sto je neobicno ? Kako bi se ti tek cudila da ste ti i drug slucajno zavrsili na posljednjem mjestu ?
A sta da ste oboje slucajno zavrsili na prvom mjestu ?

To sto si sanjala takmicenje samo pokazuje da si bila zabrinuta za ishod takmicenja . To sto ste ti i drug zavrsili na istom mjestu je cista
slucajnost.Zasto bi slucajnost bila nesto sto je neobicno ? Kako bi se ti tek cudila da ste ti i drug slucajno zavrsili na posljednjem mjestu ?
A sta da ste oboje slucajno zavrsili na prvom mjestu ?

Naravno , ne treba sve slučajne podudarnosti proglašavati prekognističkim snovima.

Poslednja izmena:
Čini mi se da je ova tema krenula u pogrešnom smjeru, jer se ne govori o psihološkom tumačenju snova, već C/P iz sanovnika. :zcepanje:

Frojd je smatrao da snovi predstavljali put u nesvjesno, pomoću snova osoba se oslobađa nesvjesne napetosti u prerušenom obliku... Jung je u svom djelu "Sjećanja, snovi, razmišljanja" fino objasnio ulogu snova...

sanjati vec duze vreme kako jasem lava i kako sve deluje realno, lav je velik, skoro veci od mene, oko dva metra je, tezak je, ima veliku grivu, sve je bilo stvarno i miris i osecaj i dozivljaj, apsolutno sve?

Добро је па нађох ову тему. :mrgreen:

Е сад занима ме значење овог сна:

Сањам ти девојку која ми се свиђа и то је било у неком путничком авиону. Седнем ти је иза ње и она се окрену у рече ми: Хвала што си ме спасао. А иначе пре тога је неки рат, не знам ни сам шта и сад ми сви бежимо тим авионом и ја сам као њу спасао негде. И ја ту нешто почнем да серем, ово оно и она поче да се смеје, али ја у сну не чујем оно ххахахах, већ видим само њен широки осмех, од ува до ува.:mrgreen: И на крају тог смејања ми намигну. И после сам ја негде отишао, није је било више у сну, а и не сећам се даље шта је било.

Јел може неко да ми расумачи значење сна, пошто бих волео да знам, посебно јер је у сну једна од девојака која ми се свиђа, па можда нешто занчи за будућност, мислим то намигивање, можда је смувам, појебем и слично томе. :mrgreen:

Ja sam sanjala crnog jarca da me juri.... Ja bjezim...
I kao nasla sam neko jezero u kome se udavila moja kuma? Pri cemu ujutro kad sam ustala trebalo mi je vremena da se saberem da se ona nije udavila.... ***** ti sto je stvarno izgledalo sve☹️
Sta znaci crni jarac? Nikad nisam sanjala nesto slicno...

Back