Чика Дејооо
Zainteresovan član
- Poruka
- 184
Moze li neko ko se razume u tumacnje snova, ali da bas zna o tome, da mi objasni sta znaci sanjati jarca bez rogova tj jarca kome su rogovi odseceni? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vid' njegabez rogova - uspjet će ti namjere
biti udaren od jarca - sreća
crni jarac - sramota
jarac - ljubavna zgoda
jarac kako pase - imat ćete opasne suparnike u jednom poslu
jarac s velikim rogovima - uspjeh
jesti jarca - očekuje vas veliki napor
klati jarca - ne dozvolite drugima da vode vaš posao
ljuti jarac - čuvajte se susjeda
zaklati jarca - ne budite toliko okrutni
snovi su odraz podsvesti, onoga što nam se dešava... ne onoga što će se desiti.![]()
bez rogova - uspjet će ti namjere
biti udaren od jarca - sreća
crni jarac - sramota
jarac - ljubavna zgoda
jarac kako pase - imat ćete opasne suparnike u jednom poslu
jarac s velikim rogovima - uspjeh
jesti jarca - očekuje vas veliki napor
klati jarca - ne dozvolite drugima da vode vaš posao
ljuti jarac - čuvajte se susjeda
zaklati jarca - ne budite toliko okrutni
sta znaci pisati pismo pre dve veceri sam celu noc pisala pismo
snovi su odraz podsvesti, onoga što nam se dešava... ne onoga što će se desiti.![]()
To sto si sanjala takmicenje samo pokazuje da si bila zabrinuta za ishod takmicenja . To sto ste ti i drug zavrsili na istom mjestu je cistaJeste, al' objasni mi onda ovo:
dve nedelje pred takmicenje (u pitanju je takmicenje muzickih skola), ja sanjam da smo drug i ja svako u svojoj kategoriji bili najgore plasirani. Kad se takmicenje zavrsilo, zapanjila sam se kad sam shvatila da smo oboje zavrsili na istom mestuU cemu je sad tu fora? Nisam vidovita Zorka, al' mozda bih mogla da zgrnem pare na tarot i predvidjanje sudbine
![]()
To sto si sanjala takmicenje samo pokazuje da si bila zabrinuta za ishod takmicenja . To sto ste ti i drug zavrsili na istom mjestu je cista
slucajnost.Zasto bi slucajnost bila nesto sto je neobicno ? Kako bi se ti tek cudila da ste ti i drug slucajno zavrsili na posljednjem mjestu ?
A sta da ste oboje slucajno zavrsili na prvom mjestu ?
A jesi li ti siguran da to nije bila lavica , nego bas lav ?sanjati vec duze vreme kako jasem lava i kako sve deluje realno, lav je velik, skoro veci od mene, oko dva metra je, tezak je, ima veliku grivu, sve je bilo stvarno i miris i osecaj i dozivljaj, apsolutno sve?