Tukli taksistu,on pištoljem ubio jednog napadača

fortes

Buduća legenda
Moderator
Poruka
46.426
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=08&dd=31&nav_category=16&nav_id=894101

"Ubistvo se dogodilo oko tri sata posle ponoći u Ulici kneginje Ljubice ispred broja 14 na Dorćolu. RTS navodi da devojka koja se taksijem dovezla do lokala u Kneginje Ljubice nije imala novca da plati prevoz, pa je zamolila taksistu da joj dopusti da uđe u lokal i pozove prijatelje koji će platiti.

Nakon prepirke, dvojica muškaraca počela su da tuku taksistu, koji je prvom prilikom uzeo pištolj iz automobila i pogodio u grudi 37-godišnjeg muškarca.

Lekari su konstatovali smrt 37-godišnjeg muškarca na licu mesta, dok je taksista, star oko 60 godina, sa povredom glave prebačen u Urgentni centar u pratnji policije, rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Taksista zbog prekoračenja verovatno robija umesto penzije,jedan drugar mrtav,drugi će da mu pije za dušu u silikonskoj dolini i splavovima eventualno ako uslovno dobije nešto,a ta gospođica koja je "pozvala drugare" naravno nit luk jela nit luk mirisala".

Koliki je to račun bio kada uništi dva života? Jadno.
Bahatost na sve strane.

Poslednja izmena:
Moze da se gleda kao i da je sa predumisljajem, mogu lako da dokazu da je taksista nosio pistolj sa nameom da ga upotrebi ako dodje u takvu situaciju....

Ma neee bato,kad neko dodje da te premlati na smrt,ili da te izbode nozem ili da te ubije ti samo stani i primaj batine. Ovi likovi su mogli da ga premlate na smrt,mogli su da ga premlate i skinu golog,ma mogli su da rade sa njim sta su hteli. Ako sto je ubio govna. Jedino ko je ovde profitirao je riba,riba uvek profitira.

taksista sad treba da se usere da bi dokazao da mu je život bio ugrožen inače će da omasti 15 godina robije... zbog kurvice koju je vozio bez para.

znaci svki put kada te neko napadne ti treba da izvuces pistolj i overis tu osobu?

Pazi svi pljujete po taksistama kako su lpovi, djubrad, najgori vozaci, da svoju uslugu naplacuju kao high class ***** a jos se zale sto hoce da im uvedu fiskalne racune... a sada ispada da su u gorem polozaju neko olarni medvedi....

znaci svki put kada te neko napadne ti treba da izvuces pistolj i overis tu osobu?

Pazi svi pljujete po taksistama kako su lpovi, djubrad, najgori vozaci, da svoju uslugu naplacuju kao high class ***** a jos se zale sto hoce da im uvedu fiskalne racune... a sada ispada da su u gorem polozaju neko olarni medvedi....

Ako me neko napadne i besomučno leši, odakle ja znam da li će i kad će to da se završi i da li će me tući do smrti? nisam vidovit jbg...

Ma neee bato,kad neko dodje da te premlati na smrt,ili da te izbode nozem ili da te ubije ti samo stani i primaj batine. Ovi likovi su mogli da ga premlate na smrt,mogli su da ga premlate i skinu golog,ma mogli su da rade sa njim sta su hteli. Ako sto je ubio govna. Jedino ko je ovde profitirao je riba,riba uvek profitira.

A kako ti to znas? Ima snimak mozda napada njih na njega? Povreda glave moze da znaci da su ga tukli dok je bio u kolima pa je taj deo tela jedini dostupan nista drugo. Mene zanima kako niko ne postavi pitanje zasto on nosi pistolj na RADNO MESTO. Zamisli profesora koji dodje u skolu sa pistoljem, par klinaca ga napadne jer im je dao keca na pismenom a ovaj ih overi...

Moze da se gleda kao i da je sa predumisljajem, mogu lako da dokazu da je taksista nosio pistolj sa nameom da ga upotrebi ako dodje u takvu situaciju....

Па наравно да је носио пиштољ са намером да га употреби ако му живот дође у опасност, не видим шта је ту лоше?

nisma naisla na taxistu koji nije ukljucio taximetar i cene su se za odredjene, jedne iste, destinacije razlikovale do 50 dinara. mada ja uvek zovem, kada mi treba taxi i to najcesce jednu istu firmu.

u pravu si ali ima taksista koji te sa npr mirijeva do centra voze preko rakovice maltene... i taksimetar regularno otkuca neku cifru da se usereš....

Међу медведима је то вероватно нормална ствар да неко крене да те туче, и то два млађа лика да туку чичу.

Међу људима је правилно да одстрелиш оног ко насрне на тебе.

Taksistu ne bih uopste osudila, ili samo uslovnom kaznom! To je bila samoodbrana, znaci, dovezao "devojku" u 3. po ponoci, sacekao da njeni prijatelji plate, i oni poceli da ga biju. Nebitno koliki je bio racun, to se moglo naknadno proveriti, prijaviti i sl. Mozda bi ga ubili, mozda osakatili, a on u tim trenucima nije mogao normalno da razmislja pa cilja u nogu ili gde vec, potegao pištolj. Nemam lose iskustvo sa taksistima, naprotiv, ali, dobro, ja zvim u malog gradu sto opet ne znaci da ne postoje neke anomalije i kod njh i mušterija, ali ne tolike da se jedan zivot ugasi a i drugi je unisten s obzirom na godine, šok, i sve što još čeka taksistu!

Taksistu ne bih uopste osudila, ili samo uslovnom kaznom! To je bila samoodbrana, znaci, dovezao "devojku" u 3. po ponoci, sacekao da njeni prijatelji plate, i oni poceli da ga biju. Nebitno koliki je bio racun, to se moglo naknadno proveriti, prijaviti i sl. Mozda bi ga ubili, mozda osakatili, a on u tim trenucima nije mogao normalno da razmislja pa cilja u nogu ili gde vec, potegao pištolj. Nemam lose iskustvo sa taksistima, naprotiv, ali, dobro, ja zvim u malog gradu sto opet ne znaci da ne postoje neke anomalije i kod njh i mušterija, ali ne tolike da se jedan zivot ugasi a i drugi je unisten s obzirom na godine, šok, i sve što još čeka taksistu!

po našem zakonu nema oslobađajuće presude za ubistvo. ili sa bar ja ne sećam niti sam čuo da je neko oslobođen. još ako nije imao dozvolu za nošenje već samo za posedovanje... najebao je ljuto...

A kako ti to znas? Ima snimak mozda napada njih na njega? Povreda glave moze da znaci da su ga tukli dok je bio u kolima pa je taj deo tela jedini dostupan nista drugo. Mene zanima kako niko ne postavi pitanje zasto on nosi pistolj na RADNO MESTO. Zamisli profesora koji dodje u skolu sa pistoljem, par klinaca ga napadne jer im je dao keca na pismenom a ovaj ih overi...

Valjda se pistolj nosi da ga upotrebis ako si u opasnosti,a ne da ti stoji samo i da placas porez na njega? Posao taksiste je veoma riskantan posao jer te neko moze ubiti,opljackati i sl.
I ja bih isto nosio oruzje da radim taj posao. Cak planiram isto da nosim sutra u kolima jer mi se desilo da sam bio opljackan pod pretnjom nozem.
Veoma sam miran i trudio bih se do maksimuma da izbegnem frku,a ako bi me neko napao upucao bih ga u noge 100%. Jednom sam dobio dobre batine i vise nikad.
Ja da lezim u bolnici,a on da dobije nanogicu ili da prodje sa kaznom od 5000,e nes kolega.

Back