"Tukao me je kaišem šest meseci nakon porodjaja"

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa ne znam...prilicno je tesko nakon tih 12000 romanticnih smsova dokazati da ih je sve telefon sam poslao i da je autor uracunljiv
al vjerujem u tvoje oratorske sposobnosti 😆
romanticni smsovi :rotf:
ne treba biti poseban orator ako je sve na izvolte...ali ako se kaze da je uslov za posao da se spava sa jutkom u sta ne sumnjam, a ona ima posao a nije spavala...sta je onda u pitanju?

meni je mnogo gore da majke iz bidzinog kraja cim im cerke stasaju salju ih u bg ili u drugi srez kod rodbine.

romanticni smsovi :rotf:
ne treba biti poseban orator ako je sve na izvolte...ali ako se kaze da je uslov za posao da se spava sa jutkom u sta ne sumnjam, a ona ima posao a nije spavala...sta je onda u pitanju?

meni je mnogo gore da majke iz bidzinog kraja cim im cerke stasaju salju ih u bg ili u drugi srez kod rodbine.

izgleda ipak nije bilo sve na izvolite
pa je jadni milutin zavrsio tako kako je zavrsio

a ovo sto kazes - mnogo gore...
pa isto je i dokle tako?

tu se slazemo, al za to vise me znam sta bi se moralo ovom narodu desiti
nikad nisam bila vise razocarana, iskreno :(
toga je bilo pod svim vlastima
u vreme turaka su majke morale danak u cerkama da isplacuju
u malim sredinama nezavisno od sistema se uvek znalo ko je bog i batina u nekom srezu...bio to komunizam demokratija ili ovo danas. neakad su radili krisom nekad ogoljeno..sve je to isto.

toga je bilo pod svim vlastima
u vreme turaka su majke morale danak u cerkama da isplacuju
u malim sredinama nezavisno od sistema se znalo ko je bog i batina u nekom srezu...bio komunizam demokratija ili ovo danas. neakad su radili krisom nekad ogoljeno..sve je to isto.

ne samo to nego sve
jel vidis ti sad ista na kraju ovog naseg tunela?
ja ne vidim

ne gledam i ne zanima me
mislio sam da barem na ovom najvecem forumu od svih dostupnih medija mogu da kazem iskren stav a dozivljavam samo i jedino banove i prostacke uvrede
tako da vremenom oguglas...ili prihvatis sve kako je ali ne idealizujes, ili se boris na sve dostupne nacine. a borba je kao donkihotovska, jer ako upregnes sebe u taj dril cak iako pobedis, izgubices deo sebe..zato i kazem da se to resava ekspresno na prvi znak besnila nekog takvog.

Koliko se god trudila nikako ne mogu da shvatim ovakve žene koje trpe nasilje u porodici i razloge zašto trpe.
Kada bih dozivela da me tuce, nikakva izvinjenja ni Maldivi ni Egipat ni Brioni ni splavarenje Tarom ne bi mu pomoglo..Spakovala bih se i otišla

Zašto žene trpe nasilje ?
Da bi razumela prvo moras da izbacis predubedjenja i mrznju prema muskarcu koji te je povredio jer nije bio onakav kakvog si zamislila....
A posle toga da shvatis da ne mozes te zene da gledas kao odvojene individue vec u okviru drustvenog trenutka, jer nema sablona koji odredjuje licnost svake pojedine zene.
Spisak razloga zasto vecina zena trpi nasilje je veoma dugacak i razlicit....a zavisi i od vremenskog razdoblja.
Mnoge zene misle da su zasluzile, mnoge misle da je tuku jer je glupa, mnoge misle da tako treba jer ima pogresne misli koje neko treba da usmeri, neke se suprotstave, pa shvate da su slabije i krive sto su se suprotstavile, neke jednostavno ne cene mekanog muskarca pa se mire sa svojim izborom jer boljeg nema, neke rade iza ledja i znaju da su krive, pa trpe jer ih je neko ubedio da je to najbolje sto ima......
Cesta greska je polarizam, koji je iz gluposti uvrsten u bolesti, pa zena misli da je bolesna i da je dobro sto je muz i deca trpe....neke se plase, jer su izabrale "tvrdog momka" i da od njega ne mogu da se sakriju....
a ako podjemo dalje do kalkulacija onda tek ide gomila razloga.....

Back