Tugovanje za poznatima

da tako je
a sto pogresnim :huh:

ako na primer volim muziku nekog muzicara i on umre za mene kao umetnika to je gubitak
sto bi to bilo pogresno

ne mislim na patolosko vezivanje za osobu nego za njegovu umetnost
koja me ne primer inspirise

Vezivanje za umetnost,recimo muziku neke osobe,nije lose.Moze da te inspirise i to je u redu.Ja sam odgovorio tako u vezi neke osobe,ne mora nuzno ni da bude poznata.Takve stvari znaju da idu bas do patologije.U tom slucaju je vezati se za osobu na takav nacin pogresno.Mislim da ipak postoji neki visi izvor,ali to je mozda tema za religiju.

Svakako da ne spadam u one koji padaju u masovnu histeriju zbog prerane smrti neke javne i poznate ličnosti, ali moram priznati da sam na dan objave smrti Džejmsa Gandolfinija bio među onima koji su Tonijevu smrt bar malo doživeli i kao lični gubitak.

Rola Tonija Soprana je nešto najbolje što je televizija ikada izbacila, a složenost tog lika i Gandolfinijeva posvećenost ulozi doprineli su da mnogi od nas u njemu prepoznaju i deo sebe, naročito onu mračniju stranu. :evil:
To sam doznao sa zakašnjenjem od nekoliko nedelja i odmah se setio one epizode u kojoj je on imao srčani udar, ili san o infarktu, u nekom hotelu.
Pomislio sam na tu ironiju sudbine da ga to zaista i snašlo i da ni slutio nije da će tako brzo doći.
Nekako mi je bilo žao.
Bila je to dobra serija, vredna gledanja, rekao bih i da je on bio OK glumac.
Satio sam se i "Supermena" koji je posle nesreće ostao nepkretan.
Kakva ironija sudbine...
Supermen je nepokretan.
Nekako su mi to tužne i zle sudbine.
Nekoliko minuta sam bio tužan, a posle sam nastavio da seno tovarim na štalu.

Vezivanje za umetnost,recimo muziku neke osobe,nije lose.Moze da te inspirise i to je u redu.Ja sam odgovorio tako u vezi neke osobe,ne mora nuzno ni da bude poznata.Takve stvari znaju da idu bas do patologije.U tom slucaju je vezati se za osobu na takav nacin pogresno.Mislim da ipak postoji neki visi izvor,ali to je mozda tema za religiju.

Pa ok i jasam protiv patoloskog vezivanja... za bilo koga.

brate za caleta mi nije bilo krivo ko za njega kakvi filipinci
:hahaha::D:hahaha::D:hahaha::klap:

Ja, čini se, više ne razumem nijednu temu na ovom pdf.

O čemu vi, ljudi, uopšte govorite?
govorimo o tebi, ali čim se ti pojaviš mi kao skrenemo temu na nešto treće, dok ti ne odeš zbunjena, a mi nastavimo o tebi.

na temu:
ja sam generalno ciničan i mogao bih sada malo šire da tupim o psihologiji vezivanja za likove sa ekrana, i koliko je to jadno.(i meni se dešavalo)
ali reći ću samo kratko za Pola Vokera, mogu ljudi da kurtoazno lažu "otišao je veliki glumac..." (nije, u USA su ga zezali da je gori maneken od Kianua),
"bio je divan i human..." (možda jeste, otkud znam) , ali stvarno ono što je njega istaklo je njegova lepota !
Bez foliranja, bio je lepotan za medalju, i zato ga je bilo odmor gledati, i maštati "kako bi bilo da sam ja ovakav...:neutral:"
I mene je malko secnulo kada sam čuo vest, nije da nije.
Ima još nekih glumaca/glumica čije filmove odmah odgledam samo zato što mi prija njihova pojava, iako filmovi umeju da budi teško njesra.
F&F je teško njesra, glupo do bola i tupavo, ali sam sve odgledao samo da bih odmarao oči (i mozak stavljao u standby) na lepim ljudima i kolima.

P.S. za Tošeta me baš boleo k.. lakat.

Zasto ljudi vise placu i tuguju za nekim ko je poznat nego za nekim ko nije?

Gledam svi nesto kukaju za onog glumca Pola Vokera sto je poginuo, nego recimo za one sto su stradali u Filipinima skoro. Stalno na fejsbuku statusi tog tipa: ''Pocivaj u miru'' , ''Uvek ces biti sa nama u srcu'' i ostala patetika. Mislim tuzno je to sto je covek poginuo i umro, ali kad pogine neki obican nepoznat covek svi su oni hladni, kao pa dobro. Kad pogine hiljade ljudi niko nista opet, ne postavi status ''Pocivajte u miru zrtve tajfuna''.

Cemu to? Zar je neki covek vredniji od drugoga?
Fanatici,a neki se opet na morbidan nacin femkaju :aha:

Back