Tuga...

Alexandra9:
*november rain*:
Alexandra9:
*november rain*:
slika je diiivna...predivna... aa... stvarno...
ipak moram da priznam da sam kad sam vidjela improvizovanu ljuljasku pomislila na to sto je alex gore rekla... hm... sta li je samnom?? divna slika... a kod mene neke 'cudne' pomisli... :roll:
Nista posebno... samo lose uticem na tebe... ): Blah... moram ja u taj mentalni karantin... ):

ne ne neeee...
niposto... :Ppp
ja kad sam prvi put vidjela sliku, (nisam jos bila procitala ono dole) pomislila sam na to... i kasnije procitam tvoj komentar "A za ono na drvetu... mozda neko zeli da se obesi? :p (shalim se... mojne me tucji (: ) " i pomislih "evo.. nisam jedina... :Pppp" ((:
Naravno da nisi... (:
vec mi dvije osobe ovo govore...nisam jedina... (((:

ma ima stranku da otvorimo... :p Bice puno ~loodaka koji ce za nas glasati... (((:

Hajd'... back on topic...
Da li mozete reci za sebe da kvarite druge ljude kada ste tuzni? Da li se desava da tuga predje... k'o infekcija?...
Blah, znam... ludo... ali....... (:

ja obicno uveseljavam ljude :D btw vratila sam se na staro opet se smejem ko bolesna! :D :D :lol: :lol: :lol: hehehehe danas mi je bio smesan jedan celavi covek...hahahahah ja se uvek smejem celavim ljudima...hihihihi.... :lol: :lol: posle mi je bio smesan neki s lulom....hahaah..pa onda jedan sto mi se izvinjavao pola sata kad me gurnuo slucajno...hahahahaha taj je bas bio smesan...i jedna devojka kad je pala na sred ulice....heheehehe

jao :oops: :oops: :oops: jao :oops: :oops: :oops:

Alexandra9:
ma ima stranku da otvorimo... :p Bice puno ~loodaka koji ce za nas glasati... (((:

Hajd'... back on topic...
Da li mozete reci za sebe da kvarite druge ljude kada ste tuzni? Da li se desava da tuga predje... k'o infekcija?...
Blah, znam... ludo... ali....... (:
da, da, da... evo vec skupljamo glasove... (8

hm... ne znam... trudim se da to ne radim... juce je bio... hm... dan za mene .. hm... veoma cudan... i nebitno, tako je vise nas bilo u bedaku... nas tri totalno bezveze... i onda smo se gubile totalno... i govorile jedna drugoj - nemoj da se cimas zbog mene... i svaka se nervirala za one ostale...
i jos nesto... ja kad sam tuzna, ja sam bas tuzna, tako je to lako preneti na druge, medjutim cesto imam optimiste oko sebe... koji se drze i ne dozvole da to 'poprime'...
eto juce sam brbljala svasta i Sonjica mi je rekla nesto kao - 'aj bre pesimista... 'ajde bre malo... zivot... ej!...

Back