Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pustim pesmu od Marilyn Mansona Coma White ili Coma BlackJaH_G|rL:U cemu nalazite utehu kada ste tuzni,ubedacheni?? Cime se 'lecite'??
Marylyn Manson te vadi iz bedaka?Sta onda radis kad si happy?Corey:Pustim pesmu od Marilyn Mansona Coma White ili Coma BlackJaH_G|rL:U cemu nalazite utehu kada ste tuzni,ubedacheni?? Cime se 'lecite'??
zapalim svece i mirisljave stapice, pustim muziku i ubedjujem sebe da ce sutra biti bolje
bleach:a sto svi bedak muziku...?The Last Unicorn:I ja isto.Sasha85:Sedim u mraku,slusam bedak muziku...
jel mozda lakse, ako znas da je nekom "tako" bilo...
ja volim da razmisljam o tome zbog cega sam ja to tuzna... a muzika veoma cesto (citajte uvek) pomaze u tom razmislajnju... :wink:
Da, svaki covek je drugaciji...Sasha85:bleach:a sto svi bedak muziku...?The Last Unicorn:I ja isto.Sasha85:Sedim u mraku,slusam bedak muziku...
jel mozda lakse, ako znas da je nekom "tako" bilo...
ja volim da razmisljam o tome zbog cega sam ja to tuzna... a muzika veoma cesto (citajte uvek) pomaze u tom razmislajnju... :wink:
Pa,ne znam... Kad sam lose raspolozena ne mogu da slusam "happy" muziku... Ne ide jednostavno...
Nismo mi isti... Ono sto je drugome odmoglo,meni je pomoglo i obrnutno... Uvek gledam sta meni odgovara....
Ponekad ne postoji razlog zbog cega sam tuzna... Jednostavno,dodje mi... Ali me isto tako i prodje...
bleach:Da, svaki covek je drugaciji...
Ali eto meni isto tako dodje da... ne znam ni ja sta mi je, ali znam da druzenje(izlazenje) ne moze nikad da mi pomogne, kad je tako... bez razloga tuga u meni.
Tad sam prepustena samo sebi i svom, razmisljanju...
Druga stvar je kad sam tuzna zbog nekog konkretnog problema, pomaze mi samo razumevanje bliske osobe... a da sam sama tad me ubija