Steinadler
Poznat
- Poruka
- 9.944
Sve ima povoda, samo što ne vidimo tačno šta je dovelo do toga, te cifre pre rezultata.Ovo dolazi onako bez povoda
Definitivno nešto u podsvjesti, ali šta? Možemo da nagađamo. I meni se to dešavalo, da se u trenutku sreće smorim.
Ti najbolje poznaješ svoju prošlost, tako da možda i možeš nači uzrok.
Vjerujem da ima straha, nekako mi djeluješ kao da se trudiš da ga ignorišeš.Strah nema veze sa ovom temom.
Možda je to strah od sreće koga nisi svjesna, neki od pre uobličeni negativni obrasci koji se javljaju iz podsvjesti sa kojima se nisi razračunala.
Mislim i da je neki faktor nesigurnosti prisutan. Možda ti misliš da ne zaslužuješ da budeš srećna pa kažnjavaš sebe sada zbog nečeg iz prošlosti, možda su te povrijedili ili ubjedili neki ljudi nekada u negativno, pa se manifestuje pasivno i podsvjesno u sadašnjosti?
Problem: podsvjest, strah, negativno razmišljanje, nesigurnost.
Lijek: afirmacije, pozitivno razmišljanje, npr. po Lujzi, "Ja zaslužujem da budem srećna", "Ja volim sebe" itd.
Ne može biti u pravu, jer je kontra situacija, ti si upijala pozitivne emocije u pozitivnoj atmosferi pa je onda naišao neki bedačić.To za empatiju si 100% u pravu, a i za sve ostalo sto si napisala.
Poslednja izmena: