TUGA KADA NAS SASTAVI...

3909925678_088e0eba3d.jpg

Zivim bez tebe,tesko,pretesko,
dok ne prodju ovi talasi koji me lome
i plime..
a vetrovi ne oduvaju moje rime.
a onda ?...a onda..?
Ne znam..
Krenucu putem a put ce se stvarati iza mene
krenes li tim putem obelezen mojim postojanjem
stici ces do mesta koje lici na nas san
gde cu te cekati...

Znam
bice to odlucujuci dan
kad se sretnemo oci u oci
pogledaj me hrabro, poskoci,
zagrli me i sapni moje ime
poklonicu ti svoje tugom ispisane rime...

Zivim bez tebe a nisam ziva,
telo mi lomi strah
pri pomisli na tvoj dodir, umirem,
i suze ronim u isti mah...

Cekam te na putu sna
ako se sretnemo ici cemo
do vrha ili do samog dna...

Nina i gagili

Opet mi se iste misli roje..iste slike..iste reci..ponavljam se..znam ali borim se tako,pokusavam....
Prvo sto sam zavolela kod njega je glas..barsunast..nezan.. Njegov glas me je dobio odmah.
Volim njegov glas..boju njegovog glasa..kad govori..kad se smeje...kada se ljuti...kada besni..
kad sapuce (hmm...kad je to bilo?)..kada peva...
Dobio me je taj glas odmah.. a onda njegovo ime koje sapatom i sada dozivam..posle sam zavolela njegov nacin pusenja
i kako izbacuje dim cigarete iz sebe..
zavolela sam mu onda bradu..i nos..lep..pravilan..stisnute usne..bore mrstilice..oci..trepavice...
zatim sam zavolea sve slicnosti i istovetnosti medju nama..njegove misli i nacin razmisljanja..a onda ..onda sam zavolela..i sve ostalo.. u njemu i na njemu..bezvremenskom ljubavlju..
volim ga i danas...znam...smirice se ova ljubav u meni..nestace ovi talasi i plime koji me lome..nestace i moje rime..
ostace samo rec zapisana..oziljak na dusi..secanje da sve smo mogli mi...
nas dvoje..on i ja ..ja i on..moja dusa..moja misao..

Osetila sam nedostajanje..malocas..dok sam nanosila poslednji sloj maskare i spremala se da izadjem..

Ogromnu prazninu..

Stresla sam se od nenadanog udara da sam se skoro ubola u oko cetkicom..

Udahnula sam duboko..gurajuci vazdug kroz knedlu u grlu, i zatresla glavom ne bih li sprecila suzu u oku
Zapalila sam cigaretu i sela na terasu..moje malo kuce kao da je osetilo ...
dosla je zamnom i pocela da mi se mota oko nogu..pomazila sam je i uzela u krilo

Smiri se ..govorila sam sebi..Nije prvi put.. znam, ali nisam ocekivala ovako jak udarac..

Normalno je valjda tako..da boli...

Cuteci sam izabacivala dim iz sebe ne dozvoljavajuci da pocnem da razmisljam o nedostajanju i svemu..
Time nista necu postici niti cu uspeti da nestane.. ..
Samo cu uprskati stvar kao bezbroj puta do sada i dovesti sebe do same ivice ponora da vrisnem....

I
Necu vise da se pravdam i da analiziram u nedogled..zasto nisam ja ili zasto nisi ti...
zasto i dalje mislim na tebe..zasto mi nedostajes..zasto mi falis...
zasto mi jos uvek zatreperi u stomaku kada mislim na tebe..ok..priznajem ..
nedostajes mi..kajem se..zao mi je..popravila bih ...zivot je kratak...idem dalje..

Sada lepo skuvaj kafu.. skoro da sam samoj sebi zapovedila i ostani kod kuce..

Ionako sam izgubila volju za izlazak..

Nina;bt96156:
Opet mi se iste misli roje..iste slike..iste reci..ponavljam se..znam ali borim se tako,pokusavam....
Prvo sto sam zavolela kod njega je glas..barsunast..nezan.. Njegov glas me je dobio odmah.
Volim njegov glas..boju njegovog glasa..kad govori..kad se smeje...kada se ljuti...kada besni..
kad sapuce (hmm...kad je to bilo?)..kada peva...
Dobio me je taj glas odmah.. a onda njegovo ime koje sapatom i sada dozivam..posle sam zavolela njegov nacin pusenja
i kako izbacuje dim cigarete iz sebe..
zavolela sam mu onda bradu..i nos..lep..pravilan..stisnute usne..bore mrstilice..oci..trepavice...
zatim sam zavolea sve slicnosti i istovetnosti medju nama..njegove misli i nacin razmisljanja..a onda ..onda sam zavolela..i sve ostalo.. u njemu i na njemu..bezvremenskom ljubavlju..
volim ga i danas...znam...smirice se ova ljubav u meni..nestace ovi talasi i plime koji me lome..nestace i moje rime..
ostace samo rec zapisana..oziljak na dusi..secanje da sve smo mogli mi...
nas dvoje..on i ja ..ja i on..moja dusa..moja misao..

Uh Nina...pogadjas me...:heart::( PRELEPO...:hvala:

Back