Tuga....kada naidje.....

Ništa nije slucajno i svaka misao i iskreni dah srca u predavanjima voljenja i ljubavi je savršeni let u bunare jalove cežnje obrubljene vjecnom nadom u spremnost voljenje da istom snagom i jacinom se predaje ljubavi, ili ushit neprolazan, caroban, neugasiv, strastven i neopisiv u cvojoj ljepoti...
Zašto sam ovdje? Zašto ti pišem? Zar se ja to igram propasti svoje, i neumitno u bunare nade sve dublje padam, zaboravljajuci ljepotu milovanja svjetlosnih zraka... Zar ja to prizivam svoju kaznu crne šutnje
i prihvatanja stvarnosti koju ljubav ne poznaje i ne priznaje. I svom svojom vjerom i snagom, svakom svojom mišlju, snom, dahom i rijecju doticem stubove, čijim bi pomicanjem sav moj prelijepi hram mogao srušiti se? Grohotom pasti na me. Jer ti je nagrižen mješavinom straha, strepnji i zebnji. Smrviti dah i riječ. Zašto sam tvrdoglav, pa te uzdižem kao Prvu do Najveće? Želim li ja to nesvjesno potaci svoje suze, ili željet te ciniti sretnom? Možda da mi se moji bumeranzi voljenja u mreže tvojih zebnji zapletene vrate... Ne pokušavaj shvatiti. Bolno je shvacanje. Ne umaraj svoj um ni jednim pitanjem.

Moja draga.

Ne vređa me ovo.
Nisam žena.
Psihologijom žene se bavim malo duže nego što i pretpostaviti možeš.
,,Ubijanje tuge,, kod žene, nekad je najefikasnije dobrim humorom.
Treba samo želeti iz tuge izaći, pa ćeš prepoznati puno srodnih duša, koje ti svakog momenta žele pomoći.
Treba samo želeti, kao što rekoh!
:bye:

O dragi gospodine,moja namera svakako nije bila da vas uvredim,naprotiv..ja nisam osobica koja zeli konflikte bilo koje vrste.A veoma me raduje saznanje da se tako dugo bavite zenskim dusicama pa ovi statisticki podaci i shavceni su od trenutka spoznaje kao slatka sala.Prijatno vece

61313031_dozhd_2.jpg

Eto, zaboravite da je divilac bio.
Sad sam tužan,....
Kad sam tužan, sklanjam se ljudima da me ne gaze!
:sad2::bye:

,,Teško će se sporazumjeti dva čovjeka koja misle različito.
Lako će se sporazumjeti dva čovjeka koja misle.,,
Meša Selimović

Poslednja izmena:
Izrezbari mi kosti od Ideala,
dodaj malo tkiva od Nade,
u srce mi utkaj Ljubav,
a u vene ubrizgaj Volju.
Prišij mi kožu od Lepote,
ruke pozajmi od Poezije,
a noge ukradi Slobodi.
Ispuni mi oči Večnošću,
uši prilepi Muzikom,
a kosu ispleti od Snova.
Samo mi nemoj crtati osmeh,
nek ostane i malo moje ljudske Tuge.

Aleksandra Maksimović - Lutkar

gbutterflies134.gif

..."Kad se raziđu magle
što si ih u mom oku skupio
neće ostati ništa osim stida.
A tog svevida se bojim i strepim
da ću lepim zvati neke jadne neizglede,
pa drhtim da li to moje magle blede
i hoću li jednom kad sve mine
morati da oči sklopim
da gole me istine ne zaslepe..."

http://2.***************/_WCM7tLic5fM/TMha8uHjDII/AAAAAAAAAdg/E0ulY1vdE98/s320/Sadness..jpg

Back